Sat neydi seninAynı gün öğrenmişiz bende o gün öğrendim keseyi falan ne zaman görülüyor acaba birde değerleriniz masıl
Benim 20 ekim ama geç yumurtladım benSat neydi senin
Benimde 25 ekimBenim 20 ekim ama geç yumurtladım ben
Anladım inşallah gğzel sonuc alırsınız ya görürsünüzBenim cuma günü dr randevum pazartesi 131 carsamda 385 cıktı. Ben bu hafta ici dra gidicektim ama 28sinde genetik testim cıktı onu alıp kendi druma gittim iğne ve corasprin başladı. O arada gözükmez ama yinede bakalım dedi girmesi keseyi. Cuma kan vermem gerekiyordu ama daha önce biboş gebeliğim olduğu için verme stres yapıyorsun dedi. Pazar baktır dedi dün ben baktirmadim. Yarın baktiricamama eşimde illa şimdi gidelim diyor :)))
Beta nasıl ciktiBenim 20 ekim ama geç yumurtladım ben
Pazartesi 36ydı çarşamba 130 pazarda 886 çıktı iyi gidiyor suanBeta nasıl cikti
Maşşallah bakalım benim ne çıkcak yarın 3000lerde olması lazım bir önceki boş gebelikti korkuyorum açıkçası korkumdan test yaptırmadım dunPazartesi 36ydı çarşamba 130 pazarda 886 çıktı iyi gidiyor suan
İnşallah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin Allah hayırlı olsunBende 25 kasımda öğrendim minnoşumu:) henüz kese görmedik 6 aralıkta bakicak dr nasipse. 14 sene bitti evliligimde. Ilk hamileligim zorunlu kürtajla sonlandırıldı. Umarım bu nasip olur.
Anladım canım iyi düşün iyi şeyler olsun korkma takma kafana derimMaşşallah bakalım benim ne çıkcak yarın 3000lerde olması lazım bir önceki boş gebelikti korkuyorum açıkçası korkumdan test yaptırmadım dun
Amin inşallah rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinİnşallah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin Allah hayırlı olsunbende 23 kasımda öğrendım
Inşallah öyle yapmaya çalışıyorum ama işte.Anladım canım iyi düşün iyi şeyler olsun korkma takma kafana derim
İnşallah güzel ilerlicrkInşallah öyle yapmaya çalışıyorum ama işte.
Amin inşallahh canımAmin inşallah rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Kese gördünmü cnm
Yerlesme kanaması olabilir mi canım cogu kişide oluyormusBenim son adet tarihim 25 ekimdi kese göründü, daha yarın gidicem kontrole ama kahverengi leke geliyor.
Böyle sorun yaşayan var mı, acile gittim aktif bi kanaman yok dedi ama çok korkuyorum
Inslalah ikimizinde yolunda gider herşey ❤Amin inşallahh canımben daha doktora gitmedim haftaya gidicem ınsallah. Kese gozuktu gozukmedi stresını yasamak istemedim
Seninle birlikte ilerliyoruz benimde son adet 25 ekimde korkma bisey yoktur inslalahBenim son adet tarihim 25 ekimdi kese göründü, daha yarın gidicem kontrole ama kahverengi leke geliyor.
Böyle sorun yaşayan var mı, acile gittim aktif bi kanaman yok dedi ama çok korkuyorum
İnşallah canımInslalah ikimizinde yolunda gider herşey ❤
Seninle birlikte ilerliyoruz benimde son adet 25 ekimde korkma bisey yoktur inslalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?