2019 lu anneler buraya

Ram raporu şöyle bir düşündüm tek hekim olabilir, tam bilmiyorum. 2019 doğumlu da var 2020 de😅

Bu arada 2019 doğumlu oğlum da çok ufak tefek sınıfın en küçüğü ama bu yüzden göndermemeyi hiç düşünmedim.

2 eylül 2019 lu oğlum 2 eylül de tam 72 aylık oluyor yollamak istemiyoruz ilk okula her anki bir sağlık sorunumuz yok şükür ama kendini korumayan bir çocuk 1 yıl daha anaokuluna gitmesini istiyorum ama ram raporu almak istemiyorum.siz nasıl bir yol izlediniz acaba ...
Ram raporu kolay alınan bişey değil. Yeri geliyor haftalar sürüyor. Tüm doktorlar tek tek görüşüyor. Tek hekimlik değil yani. Yıllar önceydi ama yanlış hatırlamıyorsam eğer yaklaşık 10 kadar branştaki doktorla tek tek görüşüyorsunuz. Çoğunluğun onay vermesi gerekiyor. Zorunlu eğitim ayını doldurmuş. Ayrıca o ram raporu çocuğun sisteminde kalıyor. Benim kardeşim 3 yaşında konuşmuyor diye ram raporu çıkarttık. 12 yaşında hala iptal ettirmeye çalışıyoruz. Okul kaydına bunlar hep düşüyor. Sağlıklı çocuğunuzun kaydına boşuna ekletmeyin böyle birşey

Back
X