- 4 Kasım 2012
- 635
- 2.054
- 313
- 38
Ins oyle bisey olmaz.cnm. benm hic korkum yoktu tabi gecen ay dogum yapan arkadsta bebegi 40 haftalik dogmasina ragmen ciger gelisimi sekere bagli gelismedigi ortaya cikana kdr. Onun doguma 3 hafta kala anlasilmisti dolayisiyla gec perhiz yapti tabi onun da etkisi var. Ama seker.yuklemesi yaptirmasan bile.cogu dr kilo bebegin suyu vs bi sekilde anliyorlar. Ins kimsenin basina gelmez tabi. Sifasi olmayan dert degil ya olsun hele ilk anne olacaklari vok korkutacak bir surec...İyice panik oldum seker hastalıgı en cok korktugum sey, o kadar dikkat ediyorum...pilav, dolma, ekmek, cikolata vs hic tuketmem.. off...
Evet canım bende zaten 6 da cıkıyorum isten 7,5- de anca yemek yiyebiliyorum ne yapayım mecbur dikkat edilse de alınıyor...Allahım hayırlısını versin hepimize..
Bana da oyle gelmeye basladı canım, ters donmezse sezeryan. boyu uzun kilolu boyle normal olmaz sezeryan, kilon cok boyle giderse sezeryan butun sinirimi alt ust etti benim...
Hayırlısı olsun hakkımızda..yani tabii ki mecbur kalınca olabilir ama daha kacıncı haftadayız ki...
ayrıntılıda 2 hafta onceydi hersey normal iyi demisti diger doktor (ayrıntılıya bakan..)
Çok kararsızız valla.