Emzir bence de diğer gruptan arkadaşlarım vardı emZirwn hiç sorun olmadı. 2. İsteyerek mi oldu?Emziriyorum şuan doktorum emzir dedi. Allah nasip ederse 1,5 yaşında olacak bebek doğunca. Gittiği yere kadar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzir bence de diğer gruptan arkadaşlarım vardı emZirwn hiç sorun olmadı. 2. İsteyerek mi oldu?Emziriyorum şuan doktorum emzir dedi. Allah nasip ederse 1,5 yaşında olacak bebek doğunca. Gittiği yere kadar :)
Evet canım, iyi de olacak inşallah. Sonra ver elini spor diyet bakım :)İkiz gibi olacaklar. Kızlar çoğumuz da hemen hamile kalmışız.
Off cidden çok pahalıymış. 1850 çok çok iyi.Ankara’da hastaneler 5000 den başlıyordu azıcık iyisi olaun dersen 10000 falan çok iyileri 18000 falan. Burda 1850civarı
Evet canım isteyerek oldu, şükürler olsun. Rabbim dileyen herkese sağlıkla versin.Emzir bence de diğer gruptan arkadaşlarım vardı emZirwn hiç sorun olmadı. 2. İsteyerek mi oldu?
Benimde ilk olacak allah nasip kısmet ederse insMAşallah burda herkes tecrübeli..benim gibi çömez yok mu ya :) ilk hamileliği olan şahsen yazılanları okuyunca Doğumdan korkmaya başladım![]()
Zaten ondan sonrasi boka sariyo afedersin, memeyle oynamaya donuyo is. Bagimligi, kesmesi, uyku aralari. Milletin icinde cekip acmasi. 1,5 yeter. Nasibi ne kadarsa o kadar her cocugun. Ona cok inaniyorum. Bizimkini 1 yil goturebildim, emmiyodu artik sagmaktan kan gelince annem birak artik birak dedi :) oyle birakti kendi.Emziriyorum şuan doktorum emzir dedi. Allah nasip ederse 1,5 yaşında olacak bebek doğunca. Gittiği yere kadar :)
Evet cidden pahalı ben herşey dahil (fotoğraflar içinde) 2000 TL ödedik 4+4 lüktü herşeyi.Off cidden çok pahalıymış. 1850 çok çok iyi.
Usg de sadece kese gördüm bu haftada nasipse kalp atışı için gitcez ins sagliklidirlarOnlara baktırdım cnm beta hcg ve usg yok.
Evet şuan bile doysa ağzında uyuyacak meme hem ona eziyet gece süreki uyanıyor hem bana. Aç olsa anlarım dediğin gibi oyuna dönüyor. Sende çok iyi emzirmişsin maşallah. Herşeyi yiyor birde anne sütü alıyor şuan, bebek doğana kadar daha da iyi olur umarım.Zaten ondan sonrasi boka sariyo afedersin, memeyle oynamaya donuyo is. Bagimligi, kesmesi, uyku aralari. Milletin icinde cekip acmasi. 1,5 yeter. Nasibi ne kadarsa o kadar her cocugun. Ona cok inaniyorum. Bizimkini 1 yil goturebildim, emmiyodu artik sagmaktan kan gelince annem birak artik birak dedi :) oyle birakti kendi.
Sanırım bu hafta bir çoğumuz kalp atışı için gideceğiZ, güzel haberler ile dönelim inşallah.Usg de sadece kese gördüm bu haftada nasipse kalp atışı için gitcez ins sagliklidirlar
Olur olur merak etme, uykuyu cozsen yeterEvet şuan bile doysa ağzında uyuyacak meme hem ona eziyet gece süreki uyanıyor hem bana. Aç olsa anlarım dediğin gibi oyuna dönüyor. Sende çok iyi emzirmişsin maşallah. Herşeyi yiyor birde anne sütü alıyor şuan, bebek doğana kadar daha da iyi olur umarım.
Canım bana dr 6 aydan sonra gece emzirmeyi bırak demişti. Onlar da bi yetişkinler gibi sabaha kadar son yeşdiğiyle durabilir demişti. İkinci oluncaya kadar gece emmesini bıraktırabilirsin.Evet şuan bile doysa ağzında uyuyacak meme hem ona eziyet gece süreki uyanıyor hem bana. Aç olsa anlarım dediğin gibi oyuna dönüyor. Sende çok iyi emzirmişsin maşallah. Herşeyi yiyor birde anne sütü alıyor şuan, bebek doğana kadar daha da iyi olur umarım.
Canım bana dr 6 aydan sonra gece emzirmeyi bırak demişti. Onlar da bi yetişkinler gibi sabaha kadar son yeşdiğiyle durabilir demişti. İkinci oluncaya kadar gece emmesini bıraktırabilirsin.
Ben6. Aydan sonra ek gıdayla yatmadan azıcık muhallebi yapıyordum ya da gece manası. Emerek uyuyordu beşiğe koyduğumda gece ağlasa da vermiyordum.15 dk ağlayıp uyuyordu bir kaç güne hiç uyanmadı da. Ama yatarken tok olduğundan emin olman lazım.Evet haklısın, bebek doğana kadar bunun çözümünü bulmam lazım. Sen nasıl bıraktırdın?
Ay ağlarsa dayanırım inşallah :) bende bu yöntemi deneyeyim, oda uykusunu tam almış olur. Çok teşekkür ederim canım, takıldığım yerde destek isterim senden :)Ben6. Aydan sonra ek gıdayla yatmadan azıcık muhallebi yapıyordum ya da gece manası. Emerek uyuyordu beşiğe koyduğumda gece ağlasa da vermiyordum.15 dk ağlayıp uyuyordu bir kaç güne hiç uyanmadı da. Ama yatarken tok olduğundan emin olman lazım.
İnşalşah yardımcı olabilirim.Ay ağlarsa dayanırım inşallah :) bende bu yöntemi deneyeyim, oda uykusunu tam almış olur. Çok teşekkür ederim canım, takıldığım yerde destek isterim senden :)
Benimki kendi birakti istemiyodu emmek. Sagarak veriyodum artik tamamen. Kan gelince memeden bende biraktim artik. Ezelden sikintiliydi zaten meme indi karnima kadar, tasan sutler, 9 mastit. Cekmedigim dertle cile kalmadi sutten.Evet haklısın, bebek doğana kadar bunun çözümünü bulmam lazım. Sen nasıl bıraktırdın?
Bir doktor eşi olarak söylediklerini çok iyi anlıyorum..Siz burdan doktorlara saydirirken hakaret ederken bir sey yok. Ben dedigimde kabahat oluyor. Saygi duymuyorum dusuncene. Duymak zorunda degilim. Istedigim saufayi takip ederim. Kurallara aykiri bir sey yapmadim. Tanimadigin bilmedigin bir doktoru bile yargilayabiliyorsun. Genellemeler yapiyorsun. Herkesin cocugu kendine. Elimden geldigince iyi bir cocuk yetistirdim. Yetistirmeye de devam edecegim. Benim cocugum buyudugunde senin yaptigin gibi bilmedigi alanda atip tutmayacak. Ben kendi alanimda oldukca yetkin bir insanim. Sadece kendi yetkin oldugum alanda iddaali konusurum.
Gecenlerde bi doktorun kafasinda kaldirim tasi kırdılar. Hangi ulkede yapilabilir bu. 45 derece ates diyor karisi belgeler var 38.5 la gelmis cocuk her tedavisi yapilmis 37.5 a dusmus. Üstelik cocugunun doktoruna da yapmiyor bunu. Uslubunuza dikkat edin diyen diger doktora yapiyor. Cocuklari da aglak aglak tv lere cikiyor. Bu ulkede doktora bu kadar siddet varken isine bu kadar emek veren insanlari kolayca karalayanlara tahammulum yok. Her meslekte oldugu gibi doktorlarin icinde de karaktersizi var buna lafim yok. Ama tanimadiginiz bilmediginiz bir doktoru kese bozuk demis diye hemen tahlil yapmak icin demistir demek hadsizliktir.
Bu hesaba göre erkek çıkıyor :)))Cok guzel anlatiyo. Faydali bilgileride var bende tum vidiolarni izledim.
Cin takwimine hic inanmiyorum.
Ama soyle bir hesaplama yontemi var enterasan sekilde dogru cikiyo.
Hamile kaldigin yas + hamile kaldigin ay- 9 = cift cikarsa kiz. Tek cikarsa erkek.
(Dikkat edilmesi gereken son adet tarihin dilde hamile kaldigin ay )