Tamm cnmYolu güzel canım ve tatvandan kısa sürüyor. Bayadır gitmiyorum o taraflara. Bu sene çok kar da yağmadı bozulmamıştır yolu :) sana gezilecek yerleri yazarım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamm cnmYolu güzel canım ve tatvandan kısa sürüyor. Bayadır gitmiyorum o taraflara. Bu sene çok kar da yağmadı bozulmamıştır yolu :) sana gezilecek yerleri yazarım :))
Ayni soyledigin renklerde benden de geldi canım bikac kez sürekli değil doktorum olabilir önemli değil dedi hatta ultrasondan bakarken tekrar sordum düşük gibi bi durum var mı diye hayır her şey yolunda dedi..insan evham yapiyor ister istemezYok kahve rengi geldi bazen koyi sarı kimi zaman kahve rengi canım
Aynen şuanda yok sarimtirak renkte akintim var oda ilk basindan beri var onu önemsemiyorum suan da yok olmasinda yaa önemli olmasada insan tedirgin oluyor yurumem yatmam kalkmam daha temkinli davraniyorum zaten surekli yatıyorum iyice koltuğa yapışıcam 2 sinde kontrolum bakalım ne diyecek doktor endişe korku ozamana kadar devam eder bendeAyni soyledigin renklerde benden de geldi canım bikac kez sürekli değil doktorum olabilir önemli değil dedi hatta ultrasondan bakarken tekrar sordum düşük gibi bi durum var mı diye hayır her şey yolunda dedi..insan evham yapiyor ister istemez
Benim eşim girdi :)) aslında öyle bir planım yoktu ama iyiki girmiş :)) bence herkesin eşi girmeli:)) bence doğumun eeeen kolayı bile zor sonuçta doğum bu yani. Birde her hastane doğuma almıyor canım. Ben doğuda tatvanda doğum yaptım sanki kendi hastanemmiş gibi herkes çok ilgiliydi.İlk Doğuma eşi giren var mı? Ben ikinciye girsin istiyorum ne çektiğimi anlasınona göre çok kolay da hemen doğuruveriyonız diyor.
Yemek yapıyor ve yemeni istiyor bunda anlayış sizlik göremedim ya yemek yapmanı isteseydi daha mi iyi olurdu evet bende de seslere fazla konusmaya karşı bir agresiflik var fakat eşime minnetdarligimi belli ediyorum bu dönem onun içinde hasas ve rutin hayatimizdan çok farklı ve erkekler kendilerini bunu yapmaya mecbur hissetmezler ve sıkala bilirler naparsan yap kelimesi tehlikeli olabilirKizlar cok sinirli oldum ben vede tahammulsuz.4 yasinda kizim var bunaltiyor beni.esim desen anlayissiz.kafam kaldirmiyor diyor yüksek sesle müzik dinliyor yada flim aciyo yüksek sesle.kapilari kapatiyorum hala ses geliyo.midem bulaniyor evde kokan seyler pisiriyor birde yemeye zorluyor beni.hersey üstüme geliypr sanki
Yemek yap da diyor.mesela dün aksam öğüre öğüre yaptirtti bana.sabahta agrim var bulantim var erken kalkiyorum tost yaptim yedim diye burnumdan getirdi.öglene kadar uyuyor onu beklicekmisim yemicekmisim masayi hazirlayip niye uyandirmamisim.uyandirdigimdada agzina geleni sayiyor napicami sasirdim.yatmak.istiyorum yatiyorsun diye laf soyler hic anlamiyor hamilelikten.Yemek yapıyor ve yemeni istiyor bunda anlayış sizlik göremedim ya yemek yapmanı isteseydi daha mi iyi olurdu evet bende de seslere fazla konusmaya karşı bir agresiflik var fakat eşime minnetdarligimi belli ediyorum bu dönem onun içinde hasas ve rutin hayatimizdan çok farklı ve erkekler kendilerini bunu yapmaya mecbur hissetmezler ve sıkala bilirler naparsan yap kelimesi tehlikeli olabilirbizim icin
canım bu tarz sorunlarınız varmıydı eskiden? yani öle bi öfkeyle anlatıosunki ister istemez bu adama ikinci çocuk neden yapılır diye düşündüm. yoksa sen hassas olduğun için mi abartılı geliyor sanaYemek yap da diyor.mesela dün aksam öğüre öğüre yaptirtti bana.sabahta agrim var bulantim var erken kalkiyorum tost yaptim yedim diye burnumdan getirdi.öglene kadar uyuyor onu beklicekmisim yemicekmisim masayi hazirlayip niye uyandirmamisim.uyandirdigimdada agzina geleni sayiyor napicami sasirdim.yatmak.istiyorum yatiyorsun diye laf soyler hic anlamiyor hamilelikten.

benim esim normalde anlayislidir ama nezaman ben sıkıntılı olsam.üstüme gelir.mesela 2 hafta önce daha kötüydum yataktan kalkamiyordum.gece pat diye annesini getirdi kalmaya.mecburen hizmet ettim.geven haftada doktor bebegi goremedim dedi sorun olabir dedi.ben daha once bos gebelik gecirdim.bana kalk yemek yap dedi halim yok dedim.nasilsa hamile degilsin bebek.yok.dedi ben agladim mahvoldm.sonrada pişman oldu.bir bakiyorsun anlayisli egilme agir kaldirma diyo ki normaldede öyle bir bakiyorsun umursamiyo anlamadimcanım bu tarz sorunlarınız varmıydı eskiden? yani öle bi öfkeyle anlatıosunki ister istemez bu adama ikinci çocuk neden yapılır diye düşündüm. yoksa sen hassas olduğun için mi abartılı geliyor sana![]()
Him ozamam birşey diyemem tabiki bir beklenti icinde eve geliyor normalde olsa yıkar ortaligi çünkü hergun mutlaka 3 çeşit yemeği vardı şimdi malesef yapamıyorum bazen cok hassas oluyorum mutfaga göremiyorum kendimi iyi hissetdigim zaman yemek yapmaya çalışıyorum oglum var 7 yasinda kiyamiyorum ama esim birşeyler hazirliyinca hazir kofte et tavuk kuru yemek yani sofra donatmiyor ama en azindan kendi karnini da oglumun da benimde karnım doyuyor hazir kofteler cok kötü kokuyor her yer yag oluyor ama napalim gececek bu gunler binlerce şükürler olsun evin altındayız eski insanalr yaşamak icin çalışıyor yük tasiyor tarla bag bahçe yapiyor eve geliyor yemek bulaşık elde çamaşır cok şükür o yüzden halimize hep böyle birşey lerden memnun olmasam.eski zamam kadın larimizi aklıma getiririm.ve yavas yavasta olsa tulbenyde baglasam burnuma yapiyorum birseuler2Yemek yap da diyor.mesela dün aksam öğüre öğüre yaptirtti bana.sabahta agrim var bulantim var erken kalkiyorum tost yaptim yedim diye burnumdan getirdi.öglene kadar uyuyor onu beklicekmisim yemicekmisim masayi hazirlayip niye uyandirmamisim.uyandirdigimdada agzina geleni sayiyor napicami sasirdim.yatmak.istiyorum yatiyorsun diye laf soyler hic anlamiyor hamilelikten.
Hamilelikte saha fazla abartiyoruz canımcanım bu tarz sorunlarınız varmıydı eskiden? yani öle bi öfkeyle anlatıosunki ister istemez bu adama ikinci çocuk neden yapılır diye düşündüm. yoksa sen hassas olduğun için mi abartılı geliyor sana![]()
Onlarda düzenleri bozulduğu için anlamıyorlar ge erkekler karnın buyumeden hamile bu zorlaniyor diye düşünmüyor anlam veremiyorlar mercimek kadar napabilir diye düşünüyor olabilir ben zor hamile kaldigim icin sesi cikmiyor ama ilk hamileliğimde bu kadar anlayışlı değildi:))benim esim normalde anlayislidir ama nezaman ben sıkıntılı olsam.üstüme gelir.mesela 2 hafta önce daha kötüydum yataktan kalkamiyordum.gece pat diye annesini getirdi kalmaya.mecburen hizmet ettim.geven haftada doktor bebegi goremedim dedi sorun olabir dedi.ben daha once bos gebelik gecirdim.bana kalk yemek yap dedi halim yok dedim.nasilsa hamile degilsin bebek.yok.dedi ben agladim mahvoldm.sonrada pişman oldu.bir bakiyorsun anlayisli egilme agir kaldirma diyo ki normaldede öyle bir bakiyorsun umursamiyo anlamadim
İnşallah bunda kolaylıkla olur. Ama çok dikkat et demek ki açılman erken oluyor.Evet bir kaç kişi fgumuyla ılgılı kısa anlatımlarda bulunmuş bende anlatmak istıyorum 32 haftama kadar hersey normaldı arada bır kusardım sabahları mıgdem bulanrdı falan ama 32 haftama yakın zamanlarda vcye gttıgmde altta bır baskı pıt pıt atıodu ben işimi hallederken nese eşimn dgumgunu sonrakı gunde 32 haftalık kontrolum var ogun bır hazrlık yemekler faln ben pert çok yruldum annem de fotolarımı gorur bebek aşşada aşşada deyp dururdu bende hc onemsemezdım
Neyse muayeneye gttım doktr baktı ultrasynla hersey normal dedı tam çıkacakken alta yaptgı baskıyı soyledım dkror dgum haneye gdıp alttan bakttrmamı soledı nese baktılar bide ne gorsunler 2 cm açık hooppa ben başladım aglamaya eşim diıo ne oldu ben aglamaktan anlatamıorum şehıre sevk ettıler 1 gece orda yattım ılaçla faln drdurdular bu seferde kızım kalp atsları duzensz olmaya başladımı burdakı hastaneye yattım zaman gecmıo gelen bişey soluo gden bısey soluo yok yaşamaz yok bılmem ne olur benım pskolojı bzuldumu 35 haftalık oldum nese doktr rutın kntrole geldı amann benı gorsenız ben bır aglıorum bır aglıorm o biçim doktr dedıkı senın canın çok sıkılmş ben senı evıne gndereyım ıkı gnde sancı için gel tamam eevdeda bıraz gectı sonra doktr ılacı braktrdı artık doğsun çovuk çıkısta daha cok bunalıyor faln dedı neyse artık dgumu beklıorux evdeyım amn Allahım belıme bir sancı otrdu sanıye gecmedı yattım gezdım otrdum yok artık yalvarıodum ne olur cıksın artık dgsun artık dıe yedgımı kusuodum neyse bı gece yattık sabah ezanına karsı ben yıne sancılıyım tabı tvalete kalktm daha odadan cıkmadan suyum boşaldı hemen hastayne aman o sancı pıt kesıldı bu seferde korkmaya başladımmı ya sunı sancı verrlerse faln dıe gunlerden cuma sabah ezanyla gttım ççgun kalp atısı duzensz bırı dıo sezeryan bırı dıo normal kafayı yıcektım sonlara doğru sancımda arttımı ebe bana ıkınma dedı sadece nefes al ver nese anam bırden bı ıkınma geldi istemszce benım elımde olmadan hemen ebe geldı bı baktıkı dgum başlams hemen normale aldıler yoksa sezeryan olablrdı kapıda ambulans beklıo bebegı alıp şehre gtreckler burda kuvez yok demstım ya 2 den az dogacak dedıler dıe sonra bır doğdu turp gbı 2700 kız çok şükür hc bi yere gotröedıler neyse bu seferde dikiş bitmio dıkıo dıkıo bıtmıo artık ne kadar yrtldysa oyle boyle dogdu işte gunumuze çok şukur bakalım bunda nasıl olacak![]()
Benim ağzımdaki o iğrenç tadı sadece soğuk su ve sakız geçiriyor o yüzden çok içiyorum. Ama benden bir ay önde arkadaşım bar o su görmeye bile tahammül edemiyordu.kızlar su içebiliyormusunuz yaaa çok midem bulanıyor su içince. soğuk içmeme rağmen![]()
Ya gerçek mi? Acaba aslında öyle değilde sen çok hassas olduğun içim öyle algılıyor olabilir misin? Bir de bu ilk hamileliğin mi? İlginç geldi şimdi bana..Yemek yap da diyor.mesela dün aksam öğüre öğüre yaptirtti bana.sabahta agrim var bulantim var erken kalkiyorum tost yaptim yedim diye burnumdan getirdi.öglene kadar uyuyor onu beklicekmisim yemicekmisim masayi hazirlayip niye uyandirmamisim.uyandirdigimdada agzina geleni sayiyor napicami sasirdim.yatmak.istiyorum yatiyorsun diye laf soyler hic anlamiyor hamilelikten.