Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de Mart ayının ortalarında transferim olacak dondurulmuş embriyo..ilk denemem negatifti inşallah bunda bebeğimi kucağıma alırım..başlayan herkese bol şanslar diliyorum..allah yardımcımız olsunİlk kez tüp bebek tedavisine başlayacak biri olarak heyecandan yakında ruhumu teslim edicemkafamda sürekli deli sorular :) 2019 mart hepimize uğurlu gelsin, tüm dileklerimiz kabul olsun inşallah
![]()
Amh düşük olsa bile eşinin değerleri eğer iyiyse ilk denemede hamile kalma olasılığın çok yüksek.önemli olan çok yumurta değil, kaliteli olması sana tutunması.yaşın küçük inşallah olur canım..ben de 32 yaşındayım amh sıkıntı yok.bizdeki problem erkek infertilitesi..ilk denemem olumsuzdu.şimdi başka özel bi hastanede deniyorum.embriyolar donduruldu.allah yardımcımız olsunamin inşallah. yaşım 29 benim sorunum amh düşüklüğü (0,45 bayaa kötü değerim)+ endometrioma. hiç bebek düşünmediğim (daha 1 yıllık evliydim) bir zamanda tesadüfen öğrendiğim çikolata kistlerim sonucu milyonlarca test ve doktorların gözlerimin içine baka baka " BARİ bir çocuğun olsun da öyle alalım kistleri" söylemleri ve tüp bebek departmanına yönlendirmesiyle başlayan yolculuğumda :) nasıl olacak yumurtam olacak mı olmayacak mı ne gelecek başıma bilemiyorum.
bir de rapor çıkarttım devlette yaptıracağım ilk denememi devlet hastanelerinde tabi her sorunuzun cevabını alamıyorsunuz. hatta genelde soru soracak muhatabı ile bulamıyorsunuz :) en büyük bilgi aynağım internet
arada psikolojik iniş çıkışlar yaşıyorum. bir gün organik beslenmeye kendimi adıyorum, bir gün kafein komasına giriyorum, bir gün aşırı duygusalım bir gün sinirli başka bir gün ben ayaktayım beni hiç bir şey yıkamaz düşüncesi içindeyim.
ilk öğrendiğimde psikolojik olarak hazır değilim ben ne hamileliğe ne de anneliğe diyordum. hep sevmişimdir çocukları ama bu fikir bu sorumluluk bana öyle zor öyle uzak geliyordu ki " hadi artık sıra sizde" diyen bir arkadaşımın kalbini sırf bu yüzden kırmışlığım bile vardır.
ama artık hazırım. benim bebeğim gelecek. belki ilkinde değil , belki bizi biraz yoracak ama gelecek. biz de onu heyecan ve sevgiyle bekliyor olacağız.
SONUÇ: duygu patlaması yaşadım. mart ayının ilk haftası adetim ilaçlara başlıcam . çaktırmıyorum kimseye ama çok da korkuyorum. rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amh düşük olsa bile eşinin değerleri eğer iyiyse ilk denemede hamile kalma olasılığın çok yüksek.önemli olan çok yumurta değil, kaliteli olması sana tutunması.yaşın küçük inşallah olur canım..ben de 32 yaşındayım amh sıkıntı yok.bizdeki problem erkek infertilitesi..ilk denemem olumsuzdu.şimdi başka özel bi hastanede deniyorum.embriyolar donduruldu.allah yardımcımız olsun
Bi arkadaş vardı onun da amh çok düşüktü şuan ikiz bebekleri var.o yüzden çok dert etme canım..nasip te varda herşekilde oluyorMaalesef canım amh düşüklüğünden dolayı vücuttan zar zor yumurta toplanıyor benim de 0.35 amh ilk denemimi ocak da yaptik 3 yumurtadan 1 i döllendi diğer yumurtalarım yaşlı ve kalitesizmis .Bazen diyorum pco lü olsaydım da çok yumurtam olsaydı
Maalesef canım amh düşüklüğünden dolayı vücuttan zar zor yumurta toplanıyor benim de 0.35 amh ilk denemimi ocak da yaptik 3 yumurtadan 1 i döllendi diğer yumurtalarım yaşlı ve kalitesizmis .Bazen diyorum pco lü olsaydım da çok yumurtam olsaydı
sizlere bir şey sorucam bana hastaneden adetinden birkaç gün önce gel ilaçlarını yazdır. adet 1-2-3. günü ilaçlarınla birlikte gel nasıl kullanılacağını gösterelim dediler. özellerde de böyle mi ? yani önceden mi alınıyor ilaçlar?
Bi arkadaş vardı onun da amh çok düşüktü şuan ikiz bebekleri var.o yüzden çok dert etme canım..nasip te varda herşekilde oluyor
Amh düşük olsa bile eşinin değerleri eğer iyiyse ilk denemede hamile kalma olasılığın çok yüksek.önemli olan çok yumurta değil, kaliteli olması sana tutunması.yaşın küçük inşallah olur canım..ben de 32 yaşındayım amh sıkıntı yok.bizdeki problem erkek infertilitesi..ilk denemem olumsuzdu.şimdi başka özel bi hastanede deniyorum.embriyolar donduruldu.allah yardımcımız olsun
Bizim de morfoloji 1, ileri hızlı 1,sayı 8 milyon.bu değerlerle tutan var ama Benim ilk deneme tutmadı inşallah bu tutar.bizim durumumuz da labaratuvar çok önemli..iyi bi merkezde tedavi olmak çok önemliAcaba eşinizin sorunu neydi ilk deneme neden olumsuz oldu. Benimde eşimde sorun morfoloji 1 sayı 6 milyon doktor direk tüp bebek dedi ben daha şoku atlatamadım ama mart sonunda başlıcam tüp bebeğe inşallah sadece negatif olursa diye cok korkuyorum.
Bizim de morfoloji 1, ileri hızlı 1,sayı 8 milyon.bu değerlerle tutan var ama Benim ilk deneme tutmadı inşallah bu tutar.bizim durumumuz da labaratuvar çok önemli..iyi bi merkezde tedavi olmak çok önemli
Biz proexed, keçiboynuzu kürü vs.aklınıza ne geliyorsa herşeyi denedik değerler hiç değişmedi.olan zamanımıza ve paramıza oldu..onlara verdiğimiz parayla bir kere tüp bebek denerdik.benim tavsiyem fazla kürlerle oyalanmadan tedaviye geçin zaman kaybetmeyinNe yapıcağımı şaşırmıs durumdayım bir yanım tüp bebek yaptır diyor diğer yanım vitaminlerle kürlerle biraz değerler artasın diyor. Kendim proxseed plus aldım her akşam onu veriyorum varmı sizin bir öneriniz bişeyler kullandınızmı.
Biz proexed, keçiboynuzu kürü vs.aklınıza ne geliyorsa herşeyi denedik değerler hiç değişmedi.olan zamanımıza ve paramıza oldu..onlara verdiğimiz parayla bir kere tüp bebek denerdik.benim tavsiyem fazla kürlerle oyalanmadan tedaviye geçin zaman kaybetmeyin
Merhaba bende subatta başladım tüp bebeğe opu yapıldı yani yumurtalar toplandı 3 tane embriyo oldu donduruldu inş Mart’ta transfer olacak canm hayırlısıyla hepimize nasip etsin Eşinin de bir ürologa gidip muayene olması şart canmEvet canım haklısın korkumu yenmem lazım. Mart sonunda adet olucam tekrardan ozaman başlıcam kısmetse bende tüp bebeğe. Peki eşinde varikosel falan varmı biz hiç ürolojiye gitmedik. Varikosel etkiliyor olabilir mi sonuçları.