2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Merhaba 10 yumurtadan 2 si dollendi 2 tranafer oldu 1 i tutmamis diger tutanda ikiye bolundu tek yumurta ikizlerine hamileyim.bende sayiya cok takiliyordum sansim dusucek saniyodum ama rabbim 1 i de 2 yapti.dua edin gerisini allaha birakin arkadaslar yoktan var eden o.
Ay ne güzel her şey Rabbimin ol demesine bakıyor da işte insan olmak böyle bi şey. Senin adına çok sevindim darısı hem benim hem de benşm gibi çoğul sevenlerin başına 😍😍

Ben 30 yaşındayım 2 yaşında da bir oğlum doğumdan beri de korunmuyorum ama olmuyor sebebini de bulamadılar amh 1.46 çıktı sedat kadanalıya danıştık amh değerimin düşük olduğunu söyledi biz de gidicez işte bi umutla . Ben çalışmıyorum doğumdan sonra yardım alabileceğim kişiler de var etrafında ikiz okırsa zaten havalara uçarım . İnşallah sedat bey tek embriyoda ısrar etmez yoksa memlete dönüp gürcistan da yapmayı planlıyorum. Madem ödemesi aynı isteyene 2 tane de konulabilmeli. Teşekkür ederim cevap verdiğin için en azında. Olabiliyo öğrenmiş oldum
Ne kadar istedi Sedart Bey

Doktorum 3 döllenen yumurta olduğu içşn 5. Günü beklemeyeceğimizi söyledi 5. Güne kadar döllenen yumurtası çok olanları bekletiyomuş ki aralarından en kaliteli olanları seçebilsin . Benim 3 tane olduğundan beklemeye gerek yokmuş tabi onlarında pazartesiye kadar gideceği garanti değil bakalım

Evet canim senle konustuk yok ben Firat Tülek Ataşehir Memoriale gidiyorum 😁 yok canim herkesin kalitesi düşmüyor ki. Embriyolar kaliteliyse zaten kaliyor bende hic bozulma olmamis. Transfer olan 10 hucreli. Ondan sonraki 8 3.de 6 hücreli. Doktorum hic leke falan yok bozulma yok cok iyi dedi kii. 22 yumurtam toplandi6 olgun 3 dollenen embriyo oldu yani. Benimde yumurtalarim iyi değilmis. Aylardir adet goremedigim icin. Anca bu kdr oldu. Benimde eşimin sperm kalitesi morfoloji falan cok iyi. Sorun bende
Merhaba birsey sormqk istyorum 3.gun 10 hucreli olmus yumurta kalitelisi nasil oluyor bilginiz varmi yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba birsey sormqk istyorum 3.gun 10 hucreli olmus yumurta kalitelisi nasil oluyor bilginiz varmi yardimci olursaniz sevinirim
Walla cnm suan 15 haftalik hamileyim de cok hatirlayamiyorum. Yani 10 8 ve 6 hucreli biliyorum ben benimkileri. Hucre sayisina gore kaliteli we kalitesiz dye ayriliyorlar. Yani sey 1. Gunki bölunme. 2. Gunki bölünme 3.gun ki bölunme vs. Bolunme sayilari ve bolunmeleri iyiyse kaliteside iyi oluyor diye biliyorum

Walla cnm suan 15 haftalik hamileyim de cok hatirlayamiyorum. Yani 10 8 ve 6 hucreli biliyorum ben benimkileri. Hucre sayisina gore kaliteli we kalitesiz dye ayriliyorlar. Yani sey 1. Gunki bölunme. 2. Gunki bölünme 3.gun ki bölunme vs. Bolunme sayilari ve bolunmeleri iyiyse kaliteside iyi oluyor diye biliyorum
Canim benimki 3.gun olmasi gerekenden 2 hucre fazla acaba iyi biseymi kotu biseymi merak ettim orta kalite yada birinci kaliteyi belirleyen bumuki..kaliteden bahsedince sormak istedim

Bu arada hamileliginize sevindim masallah saglikla kucaginiza alin insallah darisi basima

Back
X