- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
Test yaptirdin mi canimInsallahh. Uç defa test yaptim.23 subat,25 subat ve 28 subatta.Negatifleri gorunce bir daha yapmadim ama gelen giden yok..Umarim sitresten gecikme olmamistir.Cunku cok gecikti bu defa..
Açıkçası bende antibiotikle fitil kullandım sarı akıntım olmamıştı benim kanallarımı buhar açtı sarımsı akıntım oldu biraz kasık ağrısı da yaptı hatta ama iyiyim şuan temizlendimCanım bende fitil kullandım antibiyotik falan pek etki etmedi sanki. Maydanoz süt kesin çözer mi acaba?
Ay hadi bakalım hayırlısı olsunnÇok teşekkür ederim cevabın içingöğüs uçlarım aşırı acıyo ve mide bulantım var yarın kan testi yaptırcam bi aksilik olmazsa❤
Vajina girisine bosalmayla hamile kalamazsın diyemeyiz elbette ufacikta olsa bi ihtimal var canim. Sonucta adet olmussun sence varmi böyle bi ihtimal. Ama istemiyorsan yinede korunmani tavsiye ederim . Kafana taktigin icin bile belirti yaşarsınBirde bişey sormak istiyorum ben vajinismusum ilişki olmuyo evet ama biz denerken vajina girişine boşalma oluyoya hamile kalma ihtimalimiz varmı acaba ya bi önceki adetim bittikten sonra yumurtlama döneminde denedik sonrasında normal adet oldum ilk kahverengi gibi geldi fln smdi adetim 3gün önce bitti ama kasıklarımda batma oluyo akıntım var midemde yanma var yani hamile olamam demi adet oldum sonucta akıntım beyaz sekilde ve sürekli oluyo
Canim ikinci çizgi cok koyu olmasi gerek hamilesin demek icin. Sonucta bu bir dongu yumurta catladiktan sonra yeniden olusmaya başlıyor. Kendinde belirti arama gunler gecmiyor sonraMerhaba benim bat ta 14 mart gibi. Bu ay daha cok batma filan hissediyorum. Az once ovulasyon testi ile test yaptim. Ikinci cizgi cok silik ama iste bir umut. Cunku bir kac gun once ovulasyon varmi diye yaptigimda hic cikmamisti ikinci cizgi
Canim ikinci çizgi cok koyu olmasi gerek hamilesin demek icin. Sonucta bu bir dongu yumurta catladiktan sonra yeniden olusmaya başlıyor. Kendinde belirti arama gunler gecmiyor sonra
Erken gebelik testi yap bence aklındaki supheler silinsin canim. Insallah 2. Cizgiyi gorursun.Haklisin tesekkurler
Yarin sabah yapayim bari insallah hepimiz goruruzIns
Erken gebelik testi yap bence aklındaki supheler silinsin canim. Insallah 2. Cizgiyi gorursun.
Insallah canimYarin sabah yapayim bari insallah hepimiz goruruz
Merhba canim enfeksiyon oldugununasil anladin yani herhangi sorun vardimi ben doktora test yapalm dedm gerek yok dediBen süt buharını yaptım buay 3 gün fitilim vardı onunla kullandım enfeksiyonumu döktü bakalım bat 25 mart bekliyorumm☺
ben hataylıyım hatayda iyi bir doktor var aile dostumuz tanıdığım hemen hemen herkes o doktordan memnun kalmış bizde görünelim dedik artık bakalım hayırlısıNerde ameliyat olcak varıkosel önemli amelıyatı dr ıyı olmalı
canım seni üzmek istemem ama bu bendede oluyordu kahverengi akıntı kirli kanmış eğer iltihabın varsa ondan kaynaklanıyor regl bittikten sonra oluyor bazen bana geglden önce oluyorMerhaba kızlar size bi soru sormak istiyorum. En son 29 ocakta adet oldum 2 şubatta bitti. 9 şubatta pembe lekelenme oldu 10 şubatta kahverengi olup bitti.ovü testi yaptım negatif çıktı yani yumurtlama kanaması değil. Hala adet olmadım zaten adetlerim düzensizdir. Ara ara sol kasıkta batma var ve bugün göğüs hassasiyeti başladı. Sat itibaren akıntım yoğun bi şekilde devam ediyo. Sünen bi şekilde bazen beyaz koyu. Mide bulantım da var size gebelik var mıdır? Biraz uzun oldu kusura bakmayın kafamda deli sorular☹
Nasıl yani o adet öncesi ya da sonrası kahverengi lekelenmeler iltihap olduğu için mi oluyor ?canım seni üzmek istemem ama bu bendede oluyordu kahverengi akıntı kirli kanmış eğer iltihabın varsa ondan kaynaklanıyor regl bittikten sonra oluyor bazen bana geglden önce oluyor
Nasıl yani o adet öncesi ya da sonrası kahverengi lekelenmeler iltihap olduğu için mi oluyor ?
Ben ön muayene oldun baktırdım doktorum dedi yeni gelin enfeksiyonu normal dedi ordan biliyorum fitil ve buharlada sarı akıntım olunca anladım zatenMerhba canim enfeksiyon oldugununasil anladin yani herhangi sorun vardimi ben doktora test yapalm dedm gerek yok dedi
Canım nurtopu gibi bi kistim var ve pko'yum. :) inofolic combi kullanmaya başladım bide tarlusal verdi söktürücü. Bu inofolic ile hamile kalan çokmuş. Bakalım kıseimet artık :)canım seni üzmek istemem ama bu bendede oluyordu kahverengi akıntı kirli kanmış eğer iltihabın varsa ondan kaynaklanıyor regl bittikten sonra oluyor bazen bana geglden önce oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?