2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Siz bu Serumu Kullandiniz mi?

Arkadaşlar ayın 11i de 5.gün embriyosu 2tane transfer edildi.dün dayanamayıp transferin 5.gününde test yaptım.(transfer günü dahil) sonuç 58.ikiz gebelik olabilir mi?

Arkadaşlar transfer masasında ne kadar süre yattınız. Ben sedye gelene kadar Bi kaç dakika yatmiştim. Şimdi yatmama izin verirlerse biraz yatsam mi diye düşünüyorum. Birde sürgü mü kullandiniz. Benim sürgü yırtılmıştı. Çok rezillikti.hasta bezini tecrübe eden var mi

Ben yarim saat yattim, doktot yatmami söylemişti dış gebelik riskini önlemek için. Sonrasinda tuvalete gittim

Ben yarim saat yattim, doktot yatmami söylemişti dış gebelik riskini önlemek için. Sonrasinda tuvalete gittim
Transfer masasında mı yattınız. Normal odaya geçince mi yattınız. Ben normal odada yatmiştim. Transfer masasında da idrar sıkışıklığıyla nasıl yatacagımı da bilmiyorum

Transfer masasında mı yattınız. Normal odaya geçince mi yattınız. Ben normal odada yatmiştim. Transfer masasında da idrar sıkışıklığıyla nasıl yatacagımı da bilmiyorum

Transfer masasinda yattim, cok sıkışık olmaya gerek yok, ama yarim saat yattiktan sonra hayli sıkışmıştim.transfer sonrasi masadan hic kaldirmadilar beni

Merhaba ben 3. Tüp bebeğimi yaptım eşim azfc genetik problemimiz vardı benim eski mesajlarıma bakabilirsiniz en son Adana Acıbadem i kullanan Gökhan Çıragil e yaptırdım 2 tane dondurulmuşum vardı Ağustos’ta transfer oldum ve bir bebeğim tuttu çok şükür 3. Ayı bitirmeyi bekledim yazmak için riskliydi çünkü eşi bu rahatsızlığı olan ve Adana Mersin de tedavi olanlara yardımcı olmak için yazıyorum hep diyordum olunca mutlaka buraya yazacağım çünkü ben umutlanıyordum görünce başkalarını siz de umutlanın olur inş olmayan herkesin zor bir sınav ben kucağıma alırım siz de en yakında bu duyguyu yaşarsanız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…