Hadi gözün aydın canimevet canım çok şükür pozitifinşallah kese ve kalp atışını da duyarız . İnşallah buradaki arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlısıyla Rabbim nasip etsin.
Hazal 4228 canım transfer sonrası naptın. Biraz anlatır msn.transfer sonrası idrarını ne kadar tuttun.sürgü mü kullandın. Birde transferden sonra ne ile beslendinHadi gözün aydın canim
Tsk ederimHadi gözün aydın canim
Sizin Hamilelik nasil gidiyor canim ?Hadi gözün aydın canim
Siz bu Serumu Kullandiniz mi?Merhaba,ben izmirde tedavi goruyorum, transferden bir hafta once bagisik guclendirici bir serum taktilar 10 saat suren, icinde protein ozu,yumurta,saf zeytinyagi yaziyordu yogunbakim hastalarina takilan bir serummus ama fayda goruldugu icin olumsuz tup bebek gecmisi olanlara da takiliyor.
Iyi çok sukur canım 3 aylik olduk bizSizin Hamilelik nasil gidiyor canim ?
Saglicakla Kucaginiza alirsiniz insallah, siz Serum Kullandinizmi ? Kac kez hangi araliklarla kullandiniz?Iyi çok sukur canım 3 aylik olduk biz
Canım ben serumu sadece 1 kerelik kullandım onuda transferden sonra verdilerSaglicakla Kucaginiza alirsiniz insallah, siz Serum Kullandinizmi ? Kac kez hangi araliklarla kullandiniz?
Teşekkür ederim amin insallhSaglicakla Kucaginiza alirsiniz insallah, siz Serum Kullandinizmi ? Kac kez hangi araliklarla kullandiniz?
5.gune göre değerin ikiz gibi görünüyor hadi hayrlisi canimArkadaşlar ayın 11i de 5.gün embriyosu 2tane transfer edildi.dün dayanamayıp transferin 5.gününde test yaptım.(transfer günü dahil) sonuç 58.ikiz gebelik olabilir mi?
Canım naptın bende transfer olucam yana yakıla ağrıyı düşünüyorum hibor, oksapar yakmasını bilirim ilk transferden ama o hemmen gecjyodu bu nolucak bilmiyorumProluton iğne yaptıran var mı çok fazla ağrı yapıyor perşembe günü transferim var
Arkadaşlar transfer masasında ne kadar süre yattınız. Ben sedye gelene kadar Bi kaç dakika yatmiştim. Şimdi yatmama izin verirlerse biraz yatsam mi diye düşünüyorum. Birde sürgü mü kullandiniz. Benim sürgü yırtılmıştı. Çok rezillikti.hasta bezini tecrübe eden var mi
Transfer masasında mı yattınız. Normal odaya geçince mi yattınız. Ben normal odada yatmiştim. Transfer masasında da idrar sıkışıklığıyla nasıl yatacagımı da bilmiyorumBen yarim saat yattim, doktot yatmami söylemişti dış gebelik riskini önlemek için. Sonrasinda tuvalete gittim
Transfer masasında mı yattınız. Normal odaya geçince mi yattınız. Ben normal odada yatmiştim. Transfer masasında da idrar sıkışıklığıyla nasıl yatacagımı da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?