- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
krem ismi nedir ?eczanelerde krem satılıyor ovan gerekiyor yada alternatif gobekten yapılanı var onda alabilirisiniz
Hakkında hayırlısı olsun insalah göz açıp kapanincaya biterarkadaşlar yarın transferim var dualarınızı bekliyorum. hayırla sonuçlanır inşallah..
Allah razı olsun inşallah..Hakkında hayırlısı olsun insalah göz açıp kapanincaya biter
BULUP FOTOSUNU ATARIMkrem ismi nedir ?
Tebrikler214 sonuç
arnicakrem ismi nedir ?
Canım transfer oldunmu nasil geçti hadi baklm hayırlısıyla güzel haberlerini alirizarkadaşlar yarın transferim var dualarınızı bekliyorum. hayırla sonuçlanır inşallah..
Sonucun belli oldumu canım inşallah hayırlı haberler verirsinmrb arkadaşlar 17 mayıs da transfer oldum test tarihim 29 mayıs.. ara ara sağ yada solda kramp tarzı ağrı oluyor çok hafif... başkada bir belirti yok...
bugün işe başladım.. ondan önce hiçbirşey yapmadım... ara ara yürüyüşler dışında... bide kendime uğraşlar buldum yoksa kendimi dinliyorum.. inşallah zaman çabuk geçer..
hepimiz hayırlı , güzel sonucu alırız inşallah
evet canım çok şükür pozitifSonucun belli oldumu canım inşallah hayırlı haberler verirsin
evet canım çok şükür pozitifCanım transfer oldunmu nasil geçti hadi baklm hayırlısıyla güzel haberlerini aliriz
Evet canım yarın verecegim kan ,hayırlısı inşallah ,Allahtan ümit kesilmez
Çoook sevindim :)))))) inşallah bizlerede nasip etsin Mevlamevet canım çok şükür pozitifinşallah kese ve kalp atışını da duyarız . İnşallah buradaki arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlısıyla Rabbim nasip etsin.
amin inşallahÇoook sevindim :)))))) inşallah bizlerede nasip etsin Mevlamyolculuk yaptın mı transfer sonrası
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Transferden sonra yattın mıamin inşallahyok yapmadım zaten yaşadığım yerde yaptırdım transferi... şuanda bayram var bilmiyorum eşimin memleketine gider miyiz ? çok yeni olunca çekindim açıkçası ama daha karar veremedik.
6 gün rapor aldım sonrasında işe başladım. ağır kaldırmadım dikkat ettim normal yaşantıma devam ettim..Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Transferden sonra yattın mı
Allah razı olsun inşallah kese ve kalp atsini da duyarızHayırlı olsun canım. Çok sevindim. Transferden sonra yattın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?