2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Mrb canım eurofertil hastanesinde uygulanıyor bu serum siz zaten hamilemissiniz 3 aydasınız neden araştırıyorsunuz ki transferde yapılıyor bu serum dedğiniz gibi bebeği kabul Etsin diye
Mrb canım eurofertil hastanesinde uygulanıyor bu serum siz zaten hamilemissiniz 3 aydasınız neden araştırıyorsunuz ki transferde yapılıyor bu serum dedğiniz gibi bebeği kabul Etsin diye
Dr.um öyle uygun gördü ilkini cts günü gop hastanesinde aldım. Ayda 1 tekrarlayacağız dedi dr.um...

Kızlar merhaba bugün transferim gerçekleşti transferden beridir baş dönmem var tansiyonum düşük normal mi ya

Merhaba rahmine çizik atmayı doktorun mu önerdi? Gerçekten etkisi oluyor mu bu işlemin birde nasıl bir işlem anestezi altında mi olunuyor ne zaman olunuyor?

Merhaba rahmine çizik atmayı doktorun mu önerdi? Gerçekten etkisi oluyor mu bu işlemin birde nasıl bir işlem anestezi altında mi olunuyor ne zaman olunuyor?
Evet canım anestezili oluyor çok kolay bi işlem bende ağrı sızı hiçbir şey olmadı..sadece 4-5 gün hafif kanama oldu ki bu da normalmiş..adetin hemen bitiminde bu işlem öneriliyor.benim adetin 6.günü oldu.ama adetin 6-9 arası oluyor diye biliyorum.yapışıklık olduğu için hazır işlem uygulanmışken çizikte atarız henüz kanıtlanmış bir etkisi yok ama biz şansımızı deneyelim dedi.çiziğin de etkisi var mı bilmiyorum ama şuan çok şükür hamileyim.doktorunuz histeroskobi dediyse mutlaka bi bildiği vardır

Bana regli olmadan bir kaç gün önce gelmen gerekiyor dedi öyle çizik aticaz dedi ama sen regliden sonra olmuşsun ay bu farklı tedaviler hep bi merak konusu niye neden???! İnsallah bende olumlu sonuçlar alırım
Sen Suan kaç aylıksın?

Benim yapışıklık olduğu için histeroskobi yapıldı müdehale edildiği için adetten sonra uygun oluyor demekki.ama seninkine sadece çizik atılacakmış o yüzden olabilir doktorlar en iyisini bilir..benim 11 haftalık oldu çok şükür..darısı isteyen herkesin başına olsun.inşallah sağsalim kucağıma almakta nasip olur

mrb arkadaşlar progestan iğne oluyorum 3 gündür şimdiden iğne vurulan yerler ağrımaya başladı ?? oturamaz oldum.. bunun için yapabileceğim birşey var mı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…