- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
hayırlı olur inşallah sizin içindeAynen benim de
Mrb canım eurofertil hastanesinde uygulanıyor bu serum siz zaten hamilemissiniz 3 aydasınız neden araştırıyorsunuz ki transferde yapılıyor bu serum dedğiniz gibi bebeği kabul Etsin diye
Dr.um öyle uygun gördüMrb canım eurofertil hastanesinde uygulanıyor bu serum siz zaten hamilemissiniz 3 aydasınız neden araştırıyorsunuz ki transferde yapılıyor bu serum dedğiniz gibi bebeği kabul Etsin diye
Kızlar merhaba benimde transfer var haftaya inşallah
Amin hepimize insallah canımHayırlı olur inşallah canım.Şu mübarek günlerde senin de gönlüne göre versin Allah
hayırlı olur inşallah. adetin kaçıncı günü yapılacak transfer ?? sanırım benimde sanırım haftaya olacak ama günü cmt gidince belli olacakKızlar merhaba benimde transfer var haftaya inşallah
tşk ederiz inşallah hepimize hayırlı olurBenimde pazartesi oldu trsnsferim kizlar.beklemedeyim.gecmiyor gunler.
H hazal-4228 vecikolatakistim simdiden hayirlisi olsun sizin icin.az kalmis sizin de transfere
mübarek günlerde inşallah rabbim hayırlısını verir hepimize inşallahBenimde pazartesi oldu trsnsferim kizlar.beklemedeyim.gecmiyor gunler.
H hazal-4228 vecikolatakistim simdiden hayirlisi olsun sizin icin.az kalmis sizin de transfere
Klinikten cikmadan sormadilarmi canim.basdonmen falan varmi diye? Gecnezse doktorunu ara bir.Kızlar merhaba bugün transferim gerçekleşti transferden beridir baş dönmem var tansiyonum düşük normal mi ya
Hayirli olsun bu arada.senin de basladi bekleme gunleri.Klinikten cikmadan sormadilarmi canim.basdonmen falan varmi diye? Gecnezse doktorunu ara bir.
Çıktıktan sonra oldu tansiyonum düşmüş baktırdım ama hiç düşmezKlinikten cikmadan sormadilarmi canim.basdonmen falan varmi diye? Gecnezse doktorunu ara bir.
Insallah gecer canim.Çıktıktan sonra oldu tansiyonum düşmüş baktırdım ama hiç düşmez
Merhaba rahmine çizik atmayı doktorun mu önerdi? Gerçekten etkisi oluyor mu bu işlemin birde nasıl bir işlem anestezi altında mi olunuyor ne zaman olunuyor?Canım ben Ocak sonu gibi histeroskobi oldum miyom ameliyatından kalan bi yapışıklık vardı,çok şükür açıldı.rahme çizikte atıldı.şubat sonu adetimle de dondurulmuş embriyo transferine başladım.17 Mart ta transferim oldu.dün 7.günümdü pozitif çıktı şükürler olsun.darısı isteyen herkese olsun.
Evet canım anestezili oluyor çok kolay bi işlem bende ağrı sızı hiçbir şey olmadı..sadece 4-5 gün hafif kanama oldu ki bu da normalmiş..adetin hemen bitiminde bu işlem öneriliyor.benim adetin 6.günü oldu.ama adetin 6-9 arası oluyor diye biliyorum.yapışıklık olduğu için hazır işlem uygulanmışken çizikte atarız henüz kanıtlanmış bir etkisi yok ama biz şansımızı deneyelim dedi.çiziğin de etkisi var mı bilmiyorum ama şuan çok şükür hamileyim.doktorunuz histeroskobi dediyse mutlaka bi bildiği vardırMerhaba rahmine çizik atmayı doktorun mu önerdi? Gerçekten etkisi oluyor mu bu işlemin birde nasıl bir işlem anestezi altında mi olunuyor ne zaman olunuyor?
Bana regli olmadan bir kaç gün önce gelmen gerekiyor dedi öyle çizik aticaz dedi ama sen regliden sonra olmuşsun ay bu farklı tedaviler hep bi merak konusu niye neden???! İnsallah bende olumlu sonuçlar alırımEvet canım anestezili oluyor çok kolay bi işlem bende ağrı sızı hiçbir şey olmadı..sadece 4-5 gün hafif kanama oldu ki bu da normalmiş..adetin hemen bitiminde bu işlem öneriliyor.benim adetin 6.günü oldu.ama adetin 6-9 arası oluyor diye biliyorum.yapışıklık olduğu için hazır işlem uygulanmışken çizikte atarız henüz kanıtlanmış bir etkisi yok ama biz şansımızı deneyelim dedi.çiziğin de etkisi var mı bilmiyorum ama şuan çok şükür hamileyim.doktorunuz histeroskobi dediyse mutlaka bi bildiği vardır
Benim yapışıklık olduğu için histeroskobi yapıldı müdehale edildiği için adetten sonra uygun oluyor demekki.ama seninkine sadece çizik atılacakmış o yüzden olabilir doktorlar en iyisini bilir..benim 11 haftalık oldu çok şükür..darısı isteyen herkesin başına olsun.inşallah sağsalim kucağıma almakta nasip olurBana regli olmadan bir kaç gün önce gelmen gerekiyor dedi öyle çizik aticaz dedi ama sen regliden sonra olmuşsun ay bu farklı tedaviler hep bi merak konusu niye neden???! İnsallah bende olumlu sonuçlar alırım
Sen Suan kaç aylıksın?
eczanelerde krem satılıyor ovan gerekiyor yada alternatif gobekten yapılanı var onda alabilirisinizmrb arkadaşlar progestan iğne oluyorum 3 gündür şimdiden iğne vurulan yerler ağrımaya başladı ?? oturamaz oldum.. bunun için yapabileceğim birşey var mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?