- 7 Ekim 2016
- 1.352
- 1.342
- 133
- 37
1 kerede halletmis olacaksiniz insallah :)Ben ayın 21ine randevu aldım canım 6+2 oluyor kalp atışını ve keseyi birlikte göreyim diye ilk randevuyu geç aldım biraz. Döllenmeye göre değişir canım aslında geç döllenme olduysa görünmeyebilir kese tekrar ne zaman randevu verdi?
bence normal benim de bu sabah uyandigimda midemde yanma vardi . alisacagiz her seyeKızlar bugün kasıklarımda ara ara batmalar oluyor hem sağ hem sol. Kısa kısa anlık.
Bende simdi muane oldum karindan gorunmedi.idrarda pozitifti.kan verdim bakalm hayirlisi.kese ne zaman gorunurdu.bu ikinci cocugum olacak insallh ama unuttum sanki.Bende bi gorseydim keseyi.
En arkada ben varim sanirim
Hcg 2000leri geçmesi lazım kesenin net görünmesi içinBende simdi muane oldum karindan gorunmedi.idrarda pozitifti.kan verdim bakalm hayirlisi.kese ne zaman gorunurdu.bu ikinci cocugum olacak insallh ama unuttum sanki.
Tabii normaldir de yazıyorum belirtileri paylaşalım görelim diye:) gün gün değişiyorbence normal benim de bu sabah uyandigimda midemde yanma vardi . alisacagiz her seye
Merhaba , erkekte değişiyor mu ki ? yoksa kızınızda yaşamadığınız için tahmin mi ediyorsunuz :) Benimde bulanıyorKizimda cok rahat bi hamilelik gecirdim.bunda sanki koku hassasiyeti basladi gibi.erkek mi yoksa :)) sizle bulanti varmi kizlar
Aramıza hoşgeldiniz.Sağlıklı doğumlar diliyorum.Bende İzmirdeyimKızlar benide ilk sayfadaki listeye ekler misiniz?
İzmir
38 yaş
2. çocuk
16 Ağustos son adet tarihi
Beklenen doğum 23 Mayıs
ben korktun zannettim canim ondan soyledim :)Tabii normaldir de yazıyorum belirtileri paylaşalım görelim diye:) gün gün değişiyor
Heee yok canım hani yaşayan var mı diye merak ettim. yanlış yazdıysam kusura bakma ne olur :) Bunun haricinde başka her şeyden korkuyorum amaben korktun zannettim canim ondan soyledim :)
Evet gerçekten burası çok iyi oluyor bilgi alışverişi için :)Kizimdada surekli k.k giriyodum aralik 2016 anneleri grubumuz vardi.arkadaslarla cok bilgi alisverisi yaptik.bana cok yardim oldu.bu grubumuzda oyle olcak.herkes bilgisini paslasip bilmeyenlere isik olur.herkes evladina sag salim kavusur insallh mutlu hamisli gunler kizlar
Dün benimde baya bel bacak karın ağrım olmuştu bugunde midemde yanma ve bulantı varHeee yok canım hani yaşayan var mı diye merak ettim. yanlış yazdıysam kusura bakma ne olur :) Bunun haricinde başka her şeyden korkuyorum amaHep bir şey olacak korkusu var canım.
Allah korusun hepimizin bebegini .Heee yok canım hani yaşayan var mı diye merak ettim. yanlış yazdıysam kusura bakma ne olur :) Bunun haricinde başka her şeyden korkuyorum amaHep bir şey olacak korkusu var canım.
Geçen hafta daha yoğundu bulantım.Bu hafta daha iyiyim.koku hassasiyetim çok fazşa amaKizimda cok rahat bi hamilelik gecirdim.bunda sanki koku hassasiyeti basladi gibi.erkek mi yoksa :)) sizle bulanti varmi kizlar
yenir bence icinde bulgur var baska bisey yok ki :) ama acili mideye dokunabilir ona dikkat edersinkızlar bir sorum olacak etsiz çiğ köfte yenir mi?
Sadece tahmin ediyorum.kizimda bilmesem hamile oldugumu hamile degilim derdim.hic bi belirti yoktu.ama bunda midem bulaniyo sanki o yuzden erkek mi ki diye dusundumMerhaba , erkekte değişiyor mu ki ? yoksa kızınızda yaşamadığınız için tahmin mi ediyorsunuz :) Benimde bulanıyor
Gözün aydın canım bak doktorunda çok güzel şeyler söylemiş, artık içini rahat tut. Güzel düşün çok şükür her şey iyi. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Şu an ki duygu yoğunluğun endişen hormonlarından kaynaklanıyor, bunu kendine tekrar et ve stres yapmamaya çalış canım.Kızlar, doktorla sabahtan konuştum, öğlen 12'de gel bakalım dedi, gittim her şey yolunda gözüküyor rahat ol, ikincil belirtilere takılma dedi. Ama ben hala, henüz dün gitti göğüs hassasiyetim bundan sonra mı kötü durum yansıyacak acaba diye düşünmeden edemiyorum.
Bugün 5+2'ydim, kese boyutunu da ölçtü 8.2 mm, gayet olması gerektiği gibi dedi. Normalde randevum tam 6. haftadaydı, 18 Eylül'de, onu da 20 Eylül'de gel daha zaman geçsin öyle bakalım dedi.
Güzel mesajlarınız, destekleriniz için teşekkür ederim. Hala kendime gelemedim, bu ani belirti gitmesine rağmen hala güzel ilerler mi korkum ne zaman geçer bilmiyorum ama umarım her şey yolundadır ve yolunda da devam edecektir. Tekrar sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?