- 24 Nisan 2017
- 432
- 518
- 53
Canım sarımsak direkt antibiyotik en faydalısı o bence ,sıcak kaşık dağıtıyor limonu denemedim hiç geçer inş hemen kendini çok yordun demek ki vücut direncini düşürdünLimon hiç denemedim dur onu deneyim canım sağolasın ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sarımsak direkt antibiyotik en faydalısı o bence ,sıcak kaşık dağıtıyor limonu denemedim hiç geçer inş hemen kendini çok yordun demek ki vücut direncini düşürdünLimon hiç denemedim dur onu deneyim canım sağolasın ☺
Amin amin inşCanım son zamanlarımız endişelerimiz çok bende aynı durumdayım herşeyi düşünüyo insan Rabbim içimize ferahlık versin inşallah herşey çok güzel olsun...
Yok ya ben geç kaldımgeç.kaldım desene![]()
Çok nadir cikar uçuk bende şaşırdım yani çıkmasına hiç vücut direncime bağlamadım olabilir bu ara epey yoruldumCanım sarımsak direkt antibiyotik en faydalısı o bence ,sıcak kaşık dağıtıyor limonu denemedim hiç geçer inş hemen kendini çok yordun demek ki vücut direncini düşürdün
Bende aynı börek sarmaya oturdum artık fazla fazla yapayım akşam beyim iftar yapsın fazlasını da buzluğa attım mi bir eksigim daha tamam oluyürKızlar iftarlık hazırlığı nasıl gidiyor. ben dün ne yaptıysam kaldı öyle.
yedim öğlen afiyetle
iftara ne yapayım diye düşünüyorum.
Bende aynı börek sarmaya oturdum artık fazla fazla yapayım akşam beyim iftar yapsın fazlasını da buzluğa attım mi bir eksigim daha tamam oluyür![]()
Çok nadir cikar uçuk bende şaşırdım yani çıkmasına hiç vücut direncime bağlamadım olabilir bu ara epey yoruldumyarın pazar var oradan alır kullanırım artık sarımsağı markettekiler içime sinmiyordu
![]()
Hatta ucugum patlamadi içi doluydu,kendiliğinden söndü gittiLimon hiç denemedim dur onu deneyim canım sağolasın ☺
Gözünüz aydın . Allah bağışlasın.Evet kızlar 40+5 te bugün sezaryenle doğum yaptım. 3900 kilo 52 cm doğdu kızım. Çok şükür bir sorunumuz yok. Darısı sizlerin başına![]()
Benim bildiğim yalancı kasıkta oluyor da doğum sancısı bildiğin karında ve belde oluyor. Doğum sancısı olabilir seninki takip et bakalım. Hayırlısı olsun inşallah.Kızlar bu yalancı doğum kasılmaları denen sey sadece karında olabilir mi genelde adet sancısı gibi kasıktan gelir diyolar ya benim karnıma giriyor bir anda sancı gözümden yaş geliyor 2 gündür ara ara oluyor .düzensiz Doğum sancısı mı sizce?
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah...Evet kızlar 40+5 te bugün sezaryenle doğum yaptım. 3900 kilo 52 cm doğdu kızım. Çok şükür bir sorunumuz yok. Darısı sizlerin başına![]()
Gözün aydın canımEvet kızlar 40+5 te bugün sezaryenle doğum yaptım. 3900 kilo 52 cm doğdu kızım. Çok şükür bir sorunumuz yok. Darısı sizlerin başına![]()
Hayırlı olsun canım Allahım analı babalı büyütsün inş sana da çok geçmiş olsunEvet kızlar 40+5 te bugün sezaryenle doğum yaptım. 3900 kilo 52 cm doğdu kızım. Çok şükür bir sorunumuz yok. Darısı sizlerin başına![]()
Maşallah hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.Evet kızlar 40+5 te bugün sezaryenle doğum yaptım. 3900 kilo 52 cm doğdu kızım. Çok şükür bir sorunumuz yok. Darısı sizlerin başına![]()
Ben de sana katılabilirim zira hiçbir belirti olmaz mı bir insanda ya ne bileyim bi kasılma masılma. Bence bıraksam ilkokula kadar karnımda takılabilir. Boğa burçları böyleymiş rahatına düşkün olurlarmış. Göreceğiz bakalım. Şunun şurasında ne kaldı.En sona ben kalcam ya benden önce haziran anneleri doğurmaya baslicakbu ara iyice bir sabırsızlık var bende artık
![]()