Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ergenlik sivilcesidir o:)Kızlar bugün 2.ci sivilcem çıktı ve kasiklarim ağrıyor goguslerimde şiş pazartesi kan testi yaptıracağım korkuyorm![]()
Ergenlik sivilcesidir o :)Kızlar bnmde 2.ci sivilcem çıktı karnım.goguslerim ağrıyor pazartesi test yapacağım![]()
Allah'ım rast getirsin inşallah hayırlı haberler olsunKızlar haftaya carsamba bende aşılamami olacam allahtan birşey olmazsa11 tane gonalf75 vuruldum. Pazartesi de insallah çatlatma iğnemi vurulup. Çarşambaya aşılama yapılacak
çok umutluyum Bakalim
![]()
ay hadi igneni oldu darisida aşılamaya. İns Allah hayırlı haberler almayı nasip etsinMerhaba umarım olumlu sonuçlanır bende pazartesi asilama olcam bugun gece 11 de ignemi yaptrcam![]()
Amin ins ins bizi gelişmeler den haberdar et lurfenİlk aşılamamı buğün oldum rabbim kucağımızı boş bırakmasın inş![]()
Daha dur bebelerimizle büyüteceğiz:)keşke öyle olsa
Huzuruİlk aşılamamı buğün oldum rabbim kucağımızı boş bırakmasın inş![]()
Maşallah yolu yarılamışsınMerhaba umarım olumlu sonuçlanır bende pazartesi asilama olcam bugun gece 11 de ignemi yaptrcam![]()
Ben daha aşılamayı yaptırmadan yüzüm sivilce doldukeşke öyle olsa
İnşallah cnmmm insllahBen daha aşılamayı yaptırmadan yüzüm sivilce dolduher bünye farklıdır
İçini ferah tut
![]()
Ergenlik sivilcesidir o :)
Daha dur bebelerimizle büyüteceğiz:)
Çizgi var canım 10 günü de geçmiş. Gebelik gibi duruyor ama sen yine de yarın tekrarla biraz belirginleşmesi lazım. İnşallah gebesindirMERhaba arkadaşlar bugün aşılamamım 9 ovitrellenin 11. Günü.aşılamadan sonra progestan kullanmayada devam ediyorum bugün dayanamayıp test yaptım.orda bi çizgi var mı bana mı öyle geliyor.yada hala iğnenin etkisimidir.ilk beş dakikada çıktı
Tabi cnm Adet 3 günü tedaviye başlıyor klomen kullanmadan 5 gün iğne yapiyosun kendine hergun aynı saatte onunla beraber folik asit ve coraspin veriyor adet bittiten snra adetin bittikten 5. Yada 6 gün yumurtalıkların bellirli ml gelince covanter diye çatlatma iğnesi vuruyor ondan 2 gün snra aşılama yapiyor ama ben çok kötü oldum bnm rahim için çok dardı yaptıktan snra 1 2 saat yatırıyor seni snra normal hayata devam ediyosun
Daha dur bebelerimizle büyüteceğiz:)