2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bence vicdan yapmıştır.. kötü düşünme tedbirli nereye kadar davranır ki yüreği bir cani olabilecek biri ise..
yine patlar ayrıca o kadar kötü hakaret ve bağıran, bilerek ve sürekli halde yapıyorsa bunun vicdanını yapmaz..
ben yine de aynı düşüncedeyim.. anlık bir öfke patlaması olmuş kv de, ki bu herkeste olabilecek bir durum

biraz yükünü hafifleteceğiz.iyi düşünmeye çalıcaşagım.ha içim rahat edicekmi bilmiyorum ama aldığımız karar biraz hafifletti omuzlarımı.nisanın son haftası yada mayısın başında annemler gelebilirmiş 3 hafta falan onlar durur.böyle böyle biraz kafa olarak bende rahatlarım.yarım gün şeklinde teli evde bırakacağım.zaten çocuklar öğleden sonra uyuyorlar bikaç saat.

çocuklara bu kadar farklı kişi bakması biraz düzensizliğe neden olmaz mı. bence eşin izindeyden kv evde olur. eylülde büyük başlayacak küçük tek kalacak evde sıkılmaz mı?

senin evle iş arası yakın mı? yani öğlen eve gidip geliyor musun. ben senin telinin evde olması taraftarı değilim yollarda herşey var aniden sana ulaşmak istediklerinde ne olacak. annen ulaşmak ister başka arkadaşın ulaşmak ister. evde çalınca ne olacak

çocuklara bu kadar farklı kişi bakması biraz düzensizliğe neden olmaz mı. bence eşin izindeyden kv evde olur. eylülde büyük başlayacak küçük tek kalacak evde sıkılmaz mı?
aslında sadece annemlerin geldiğinde belki düzensizlik olabilir.onda da muhtemeln eşim bir hafta evde olur.onun dışında eşim bakarken yabancı olmıcak neticede ev düzenini yatış kalkışlarını vs bilen biri bende o şekilde.yabancı biri bakacak olsa düzensizlik olurda.yine biz yani anne baba neticede.evet o konuda kafamda tek sıkılabilir.artık duruma göre bakarız kv ne der napar.ona göre yolumuzu çizeriz

öğleyin gitmiyordum ama ara ara geçtim bu olaydan sonra.evde bir tel buldum eski normal tellerden olmadı kartı ona takıp benim teli evde bırakırım..yoksa cihaz alacağım

kafam biraz karışık.saçma sapan kararlar alıp insanların kalbini kırmakta istemiyorum

"Karadelikler, yakınlarındaki yıldızlardan kopan parçaları yutarak büyüyormuş. Tıpkı insanlar gibi. İnsanlar da, içlerinin karanlığını, ruhunu emdikleri başka insanların aydınlığıyla besliyor. Yani bir nevi herkes birbirinin katili! Ama sorsan, herkes çoban yıldızı, herkes incitildi, herkes aldatıldı... Peki o zaman ‘İnciten kim, kim kırdı bunca insanı’, ‘Acaba sandığımız kadar temiz olmayabilir miyiz’? Bu soruları kendimize sorsak bile büyük bir adım bence..."

vicdan başka bir şey.. o yetiyor.. nokta tanesi acaban varsa o kişi sensin zaten.. ama yok en ufak bir rahatsızlık duymyorsan her ne olursa olsun o zman senden güzeli yok..
ben şunu benimsedim, yaratılanı Yaradan dan ötürü sev.. sevmiyorsan kine nefrete de gerek yok.. uzak durursun mesafe koyarsın.. hepsi bu.. kötülük yapmaya kötü olmaya hiçç gerek yok.... kendine yakışan neyse onu gösteriyor herkes

şu hayatta nefret ettiğim iki kişi var.zamanı geldiğinde günahkar biride olsam diğer tarafta ikisinden de ahımı alacağım.onun dışında kötülüğü hasetliği kıskançlığı sevmem.özentili insanı kendi olamamış cahil insanıda sevmem.benden uzak olsunlar yeter.samimiyet istediğim tek şey bu sanırım bu hayatta değer verdiğim insandan

sen de canım benimm..
ilerde çok güzel dostluklarımız olaca bak gör :)

yani benim öyle oldu hissediyorum.. dostluğum arkadaşlığım sağlamdır övünmek gibi olmasın.. ben yine de seviyorum insanları onca kazığa rağmen iyilerin çok iyilerin var olduğuna inananlardanım.. çünkümmm onlardan biri de benim.. aman övünmek gibim olmasın yineledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…