bence vicdan yapmıştır.. kötü düşünme tedbirli nereye kadar davranır ki yüreği bir cani olabilecek biri ise..konuştuğumuzda sıkıntı yoktu.napalım ne önerirsind demişti baya konuşmuştuk.sonra annesini arayınca anne neticede konuşunca ikna etmiş eşimi.şimdi bundan sonra eşimin izinleri var.beşer gün şeklinde alacak.ayda iki defa o bakacak.böyle böyle eylüle kadar götüreceğiz.haziranda da ben alacağım bir hafta.temmuz yoğun geçecek ağustostada ben izn alacağım.mayısta belki rapor alırım beşgünlük.kv toplamda ayda iki hafta bakacak .bazı aylardada bir hafta(benim izin alacağım aylarda)önümüzdeki iki haftada kayıda devam edeceğim.çok şükür dinledim bir sıkıntı yok.tedbirli davranıyor yada vicdan yapmıştır.çünkü konuşamıyoruz.zorunlu hallerde cevap veriyorum.sevgi pıtırcığı gibi şuan
biraz yükünü hafifleteceğiz.iyi düşünmeye çalıcaşagım.ha içim rahat edicekmi bilmiyorum ama aldığımız karar biraz hafifletti omuzlarımı.nisanın son haftası yada mayısın başında annemler gelebilirmiş 3 hafta falan onlar durur.böyle böyle biraz kafa olarak bende rahatlarım.yarım gün şeklinde teli evde bırakacağım.zaten çocuklar öğleden sonra uyuyorlar bikaç saat.bence vicdan yapmıştır.. kötü düşünme tedbirli nereye kadar davranır ki yüreği bir cani olabilecek biri ise..
yine patlar ayrıca o kadar kötü hakaret ve bağıran, bilerek ve sürekli halde yapıyorsa bunun vicdanını yapmaz..
ben yine de aynı düşüncedeyim.. anlık bir öfke patlaması olmuş kv de, ki bu herkeste olabilecek bir durum
çocuklara bu kadar farklı kişi bakması biraz düzensizliğe neden olmaz mı. bence eşin izindeyden kv evde olur. eylülde büyük başlayacak küçük tek kalacak evde sıkılmaz mı?konuştuğumuzda sıkıntı yoktu.napalım ne önerirsind demişti baya konuşmuştuk.sonra annesini arayınca anne neticede konuşunca ikna etmiş eşimi.şimdi bundan sonra eşimin izinleri var.beşer gün şeklinde alacak.ayda iki defa o bakacak.böyle böyle eylüle kadar götüreceğiz.haziranda da ben alacağım bir hafta.temmuz yoğun geçecek ağustostada ben izn alacağım.mayısta belki rapor alırım beşgünlük.kv toplamda ayda iki hafta bakacak .bazı aylardada bir hafta(benim izin alacağım aylarda)önümüzdeki iki haftada kayıda devam edeceğim.çok şükür dinledim bir sıkıntı yok.tedbirli davranıyor yada vicdan yapmıştır.çünkü konuşamıyoruz.zorunlu hallerde cevap veriyorum.sevgi pıtırcığı gibi şuan
senin evle iş arası yakın mı? yani öğlen eve gidip geliyor musun. ben senin telinin evde olması taraftarı değilim yollarda herşey var aniden sana ulaşmak istediklerinde ne olacak. annen ulaşmak ister başka arkadaşın ulaşmak ister. evde çalınca ne olacakbiraz yükünü hafifleteceğiz.iyi düşünmeye çalıcaşagım.ha içim rahat edicekmi bilmiyorum ama aldığımız karar biraz hafifletti omuzlarımı.nisanın son haftası yada mayısın başında annemler gelebilirmiş 3 hafta falan onlar durur.böyle böyle biraz kafa olarak bende rahatlarım.yarım gün şeklinde teli evde bırakacağım.zaten çocuklar öğleden sonra uyuyorlar bikaç saat.
aslında sadece annemlerin geldiğinde belki düzensizlik olabilir.onda da muhtemeln eşim bir hafta evde olur.onun dışında eşim bakarken yabancı olmıcak neticede ev düzenini yatış kalkışlarını vs bilen biri bende o şekilde.yabancı biri bakacak olsa düzensizlik olurda.yine biz yani anne baba neticede.evet o konuda kafamda tek sıkılabilir.artık duruma göre bakarız kv ne der napar.ona göre yolumuzu çizerizçocuklara bu kadar farklı kişi bakması biraz düzensizliğe neden olmaz mı. bence eşin izindeyden kv evde olur. eylülde büyük başlayacak küçük tek kalacak evde sıkılmaz mı?
öğleyin gitmiyordum ama ara ara geçtim bu olaydan sonra.evde bir tel buldum eski normal tellerden olmadı kartı ona takıp benim teli evde bırakırım..yoksa cihaz alacağımsenin evle iş arası yakın mı? yani öğlen eve gidip geliyor musun. ben senin telinin evde olması taraftarı değilim yollarda herşey var aniden sana ulaşmak istediklerinde ne olacak. annen ulaşmak ister başka arkadaşın ulaşmak ister. evde çalınca ne olacak
cihaz filan işin içine girerse ben iyi niyet zedeleniröğleyin gitmiyordum ama ara ara geçtim bu olaydan sonra.evde bir tel buldum eski normal tellerden olmadı kartı ona takıp benim teli evde bırakırım..yoksa cihaz alacağım
ona içten içe beslediğim sevimsiz düşüncelerin eseri sanırım bunlarcihaz filan işin içine girerse ben iyi niyet zedelenir
evet birikim olmuş biraz.ona içten içe beslediğim sevimsiz düşüncelerin eseri sanırım bunlar
anam sorma.. ben de kaç yıldır sorarım ama cevabı yok.. bu iyiler neredeeee
şu hayatta nefret ettiğim iki kişi var.zamanı geldiğinde günahkar biride olsam diğer tarafta ikisinden de ahımı alacağım.onun dışında kötülüğü hasetliği kıskançlığı sevmem.özentili insanı kendi olamamış cahil insanıda sevmem.benden uzak olsunlar yeter.samimiyet istediğim tek şey bu sanırım bu hayatta değer verdiğim insandanvicdan başka bir şey.. o yetiyor.. nokta tanesi acaban varsa o kişi sensin zaten.. ama yok en ufak bir rahatsızlık duymyorsan her ne olursa olsun o zman senden güzeli yok..
ben şunu benimsedim, yaratılanı Yaradan dan ötürü sev.. sevmiyorsan kine nefrete de gerek yok.. uzak durursun mesafe koyarsın.. hepsi bu.. kötülük yapmaya kötü olmaya hiçç gerek yok.... kendine yakışan neyse onu gösteriyor herkes
ama çok tatlısın sen kuzum yaaaatam yerindesin.. acayip samimiyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?