ya dediğim gibi o an çok sert tepki vermiş olabilir her zaman öyle davranıyor diye bir şey düşünme.kamera işine eşim gelemez muhtemelen.zaten pat diye bir iki eve gittim.tahmin ediyor niye geldiğimi ortamı güzelleştirmeye çalışıyor.ya bilmiyorum.evden çıkarken pencereden beni takip ederdi arabaya binip çıkınca el sallardı.arada fotoğraf atardı görüntülü görüşürdük inaılmaz egleniyor görünürlerdi çocuklar.eve geldiğimde arkandan çok okudum (dua) vs derdi.düşündükçe kötü oluyorum
ne demek ya dertleşmek için buradayızbaşınızı şişirdim kusura bakmayın
Kesinlikle canim iyi olurevet onu kesin yapacağım çünkü ara ara oynamyı seviyor bu tarz oynları işte ben anneyim sende çocuksun falan diye kendi tekif ediyordu..oynaması kolay olur
sanırım önceden dolu olduğumdan biraz.samimi gelmediğindenya dediğim gibi o an çok sert tepki vermiş olabilir her zaman öyle davranıyor diye bir şey düşünme.
yine sen ara görüntülü konuş.
insanız suhan her anımız birdeğil. çocukalr büyüyor kadın yaşlanıyor onada kolay değil biraz empati yap lütfen bu güzel kalbine gölge düşürme
cansınızne demek ya dertleşmek için buradayız
hoşgeldin estafurullah
zormuş beee.bakıcı işi nasıl olurmuş..Kesinlikle canim iyi olur
Benim yegenime kardesimin komsus bakiyor cok memnun sas isi insallah iyiye denk geliriz benimde annem bakacak ama bakalim nasil olacakzormuş beee.bakıcı işi nasıl olurmuş..
benimkide samimi gelmiyor çok tuhaf bir kadın değişiksanırım önceden dolu olduğumdan biraz.samimi gelmediğinden
evet kesinlikle.Allah iyi insanlara denk getirsin merhametli insanlara denk getirsin her konudaBenim yegenime kardesimin komsus bakiyor cok memnun sas isi insallah iyiye denk geliriz benimde annem bakacak ama bakalim nasil olacak
senin konunun sessiz takipçilerindeyim benHoşbuldum
bende samimi bulmuyordum ama torunlarına aşırı düşkün bir kadın normal şartlarda.bana samimi olmasada olur kafasındaydım çocuklarım iyi olsunda derdim oydubenimkide samimi gelmiyor çok tuhaf bir kadın değişik
ama idare ediyoruz muhatap olmuyorum samimi olmuyorum öyle idare ediyoruz
ben geçen hafta katıldım orayasenin konunun sessiz takipçilerindeyim ben
senin konunun sessiz takipçilerindeyim ben
ben geçen hafta katıldım oraya
hepsi bir alemBenim kv de cok enteresan zaten surekli antidepresan kullaniyor denge sifir
ben aylardır sessiz sedasız izliyorumben geçen hafta katıldım oraya
çok teşekkür ederim.İyiki geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?