gerçekten miBir zamanlar yazıyordun unutmadım seni :)
bizde zaten kıskançlık olduğundan bırakmıyorlar beni.ilk oğluma 6 aydan sonra annemle babam gelmişti 4-5 ay bakmışlardı.sonra ücretsiz izn vs falan almıştım.onda bile eşimi doldurmuştu.torunum beni tanımıcak sevmicek vs. diye.izin dönüşü ben annem bakacak demeden kv ben bakacam yabancıya emanet edemem diye attı kendini ortaya.eşimde tabi bir numaralı destekçiBizim kv çocuk bakamayacağını söyledi içim rahatlamıştı.
Eşim annemde baksın diye tutturabilirdi.
birde diyet topiğimiz var.çok teşekkür ederim.sende iyiki geldin bizim geyiğe
yakalandıBir zamanlar yazıyordun unutmadım seni :)
bizde topik çok :))birde diyet topiğimiz var.
yabancı senin annen mi oluyor ben alınırdım yaabizde zaten kıskançlık olduğundan bırakmıyorlar beni.ilk oğluma 6 aydan sonra annemle babam gelmişti 4-5 ay bakmışlardı.sonra ücretsiz izn vs falan almıştım.onda bile eşimi doldurmuştu.torunum beni tanımıcak sevmicek vs. diye.izin dönüşü ben annem bakacak demeden kv ben bakacam yabancıya emanet edemem diye attı kendini ortaya.eşimde tabi bir numaralı destekçi
yoo bu geyiğide okuyordum ama kafam yatmazsa yazmam mesela sizleri tanıdım sevdim şimdi sorun yok.yakalandı
yok zaten annem bakmıcaktı.bakıcıyı kastettiyabancı senin annen mi oluyor ben alınırdım yaa
gerçekten mi
çok dikkatlisin maşallah.:) Evet gördüğümde hatırlıyorum.
çok dikkatlisin maşallah.
sen bana hep çok samimi geliyorsun.
yani onu hissettirebiliyorsun karsına bu çok iyi bir şey.
ama o topikte başka yazanlara kafam uyuşmamıştı o yüzden sık sık yazmadım ama hala okurum takip ederim geriden geliyorum sizde biraz ama olsun çok farklı fikirler alışverişler oluyor
gel her zaman bekleriz burası normalde kalabalık olur fakat herkes bir yerde şuan .Bende burayı trendlere düşünce gördüm suhanı sevdim.
seni zaten tanıyorum seviyorum.
yazmak bu güne nasip oldu :)
benimde sadece okuduğum topikler var olabilir, ayrıca teşekkür ederim :)
konuştuğumuzda sıkıntı yoktu.napalım ne önerirsind demişti baya konuşmuştuk.sonra annesini arayınca anne neticede konuşunca ikna etmiş eşimi.şimdi bundan sonra eşimin izinleri var.beşer gün şeklinde alacak.ayda iki defa o bakacak.böyle böyle eylüle kadar götüreceğiz.haziranda da ben alacağım bir hafta.temmuz yoğun geçecek ağustostada ben izn alacağım.mayısta belki rapor alırım beşgünlük.kv toplamda ayda iki hafta bakacak .bazı aylardada bir hafta(benim izin alacağım aylarda)önümüzdeki iki haftada kayıda devam edeceğim.çok şükür dinledim bir sıkıntı yok.tedbirli davranıyor yada vicdan yapmıştır.çünkü konuşamıyoruz.zorunlu hallerde cevap veriyorum.sevgi pıtırcığı gibi şuanSUHAN kuzum kv konusunda haklısın yani hakaret ve bağırma psikolojik şiddete girer.
Ama eşine net delilerle git, ne de olsa annesi kabullenemez.
Aklıma takıldı yarın yokum biliyorsun, cuma yine konuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?