kahvaltı yaptıysan sade kahve iç dicem ama nadir içiyorsun demiaynen canım gözüm açıldı 3 saat uyuyamadım geri dalmışım sabahta zor uyandım ayılmak için limonlu su içiyorum
ayda bir içiyorum. kendime öyle standart koydum. çay ise 3 aydır hiç içmedim.kahvaltı yaptıysan sade kahve iç dicem ama nadir içiyorsun demi
yok canım.bugün öğleden sonra gidip sonuçları falan göstereceğim bakalım ne dicek.sakatatları dikkatli tüket demişti.suyuna dikkat et.tuz önemli benim için.tansiyonumu yükseltmemem lazımayda bir içiyorum. kendime öyle standart koydum. çay ise 3 aydır hiç içmedim.
kahvaltı yapmadım daha. metebolizma ateşleyici limon kabuk zencefilli su yaptım onu içiyorum biraz. yanımda ekmek beyaz peynir getirdim onu yerim.
sana doktor bir şey demedi mi kahve ile ilgili bir şey
aynı şeyler benim içinde geçerli. inş güzel sonuçlar ile gelirsinyok canım.bugün öğleden sonra gidip sonuçları falan göstereceğim bakalım ne dicek.sakatatları dikkatli tüket demişti.suyuna dikkat et.tuz önemli benim için.tansiyonumu yükseltmemem lazım
günaydın denizgünaydın hanımlarr
slm hoşgeldin.tabiki var.buyur gel çayda varGünaydın accık kenara kayın bana da yer varmı
Bir ince belli bardak cay alırım ozamanslm hoşgeldin.tabiki var.buyur gel çayda var
buyur cay hazır.tanıyor gibiyim seni ama bilemedimBir ince belli bardak cay alırım ozaman
Bende görüyorum KK da seni ama tanışmadık hiç. Yemek topiğindeyim canımbuyur cay hazır.tanıyor gibiyim seni ama bilemedim
Hayır yawrum yani yardımcı olmaya geldiler, 2 hafta kalacaklar sanırım.hadi bakalım kuzum.annenler sizle mi yaşıyacaklar artık
hoşgeldin tatlım nasılsınZamanlamam mükemmel herkes öğlen arasında
hoşgeldin sefalar getirdin nasılsın karşılaşmıştık yemek topiğindeBende görüyorum KK da seni ama tanışmadık hiç. Yemek topiğindeyim canım
Yorgunnnnn befercim çok yorucu geçiyor.hoşgeldin tatlım nasılsın
Evet tatlım hatırladım ,iyiyim çok şükür sen nasılsın bakımhoşgeldin sefalar getirdin nasılsın karşılaşmıştık yemek topiğinde
kırılıp dökülüyor mu nasıl bir tadilat var . inş sonu güzel olur canımYorgunnnnn befercim çok yorucu geçiyor.
Biraz mola verdim.
Annemle babamla dinleniyoruz şu an(onlar uyukluyor)
iyidir valla iş ev diyet filan uğraşıyoruz.Evet tatlım hatırladım ,iyiyim çok şükür sen nasılsın bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?