- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Misafir tuvaletinin olduğu yerden su geliyordu, ustalar bizim evden yapmak zorunda. Ilk derz arası sanıldı ama su tesistindan kaynaklıymis yani temiz çok şükür.kırılıp dökülüyor mu nasıl bir tadilat var . inş sonu güzel olur canım
ahh ahh evde olsam bende uyusam ne güzle olur gece pek uyuyamadım.
Orda güneşliymiş yine iyi burada hava kapalı yağcak gibi bir kasfet çöktü içimeki sormaaiyidir valla iş ev diyet filan uğraşıyoruz.
havalar bir sıcak bir soğuk. dün nasıl yağmur yağıyordu bugün ise günlük güneşlik hava var.
Seninle tanışmadık hoşgeldin, herkes toplanınca burada sohbet çok güzel olur. Hep gel.Orda güneşliymiş yine iyi burada hava kapalı yağcak gibi bir kasfet çöktü içimeki sormaa
Allah kolaylık versin ,bizimde banyo akıtıyo üstten kiracıyız ev sahibine diyoruz kaç senedir taktığı yok hiç,eşimde yıkılana kadar gitsin ozaman dedi sinirlendi,Allahtan komple değil kenarı .Misafir tuvaletinin olduğu yerden su geliyordu, ustalar bizim evden yapmak zorunda. Ilk derz arası sanıldı ama su tesistindan kaynaklıymis yani temiz çok şükür.
Ama bu gel git bak oldu olmadı tekrar aktı vs şiştim birde wc olunca çok panik yaptım halıları topladım ee öyle olunca evde annemler yani bir nefes alamadım.
Bu arada eşimin işyerinde tatilat ve yenileme başladı mimar hergün çağırıyor fikir alıyor biz eksik buluyoruz git gel birde oraya kosturuyorum.
Atölye ne durumda bilmiyorum gidemedim.
Offff ne çok yazdım di mi? Sen neler yaptın
benim hayatım daha durgun işte boş işler müdürlüğü yapıyorum biraz işime geliyor yoğun değil.Misafir tuvaletinin olduğu yerden su geliyordu, ustalar bizim evden yapmak zorunda. Ilk derz arası sanıldı ama su tesistindan kaynaklıymis yani temiz çok şükür.
Ama bu gel git bak oldu olmadı tekrar aktı vs şiştim birde wc olunca çok panik yaptım halıları topladım ee öyle olunca evde annemler yani bir nefes alamadım.
Bu arada eşimin işyerinde tatilat ve yenileme başladı mimar hergün çağırıyor fikir alıyor biz eksik buluyoruz git gel birde oraya kosturuyorum.
Atölye ne durumda bilmiyorum gidemedim.
Offff ne çok yazdım di mi? Sen neler yaptın
Orda güneşliymiş yine iyi burada hava kapalı yağcak gibi bir kasfet çöktü içimeki sormaa
Hoşbuldum canım gelirim inşallah nasılsın dicem maşallah tadilatlarla dolusun :)Seninle tanışmadık hoşgeldin, herkes toplanınca burada sohbet çok güzel olur. Hep gel.
derzi yenilemesi lazım bence eşin alsın az derz kendi yapsın onlarda utansın artıkAllah kolaylık versin ,bizimde banyo akıtıyo üstten kiracıyız ev sahibine diyoruz kaç senedir taktığı yok hiç,eşimde yıkılana kadar gitsin ozaman dedi sinirlendi,Allahtan komple değil kenarı .
Bende bir halsizlik çöküyo üzerime yaz geldi derken döndük başa hayırlısı artık tatlımhiç sevmiyorum kapalı havayı
bahar havası böyle oluyorişte ısındı mı da birden ısınıyor havaBende bir halsizlik çöküyo üzerime yaz geldi derken döndük başa hayırlısı artık tatlım
Kuzu bizim üzerimizden akıtıyor birde fayansın üzeri plastik kaplama biz nasıl yapabiliriz ki, ay bide eşim hayatta yapmaz zaten kirayı yüksek veriyoruz diye buayda zam yapcak bakalım kaç olcak kira.derzi yenilemesi lazım bence eşin alsın az derz kendi yapsın onlarda utansın artık
hıı bildik derzlerden değilmiş demekki.Kuzu bizim üzerimizden akıtıyor birde fayansın üzeri plastik kaplama biz nasıl yapabiliriz ki, ay bide eşim hayatta yapmaz zaten kirayı yüksek veriyoruz diye buayda zam yapcak bakalım kaç olcak kira.
Bu işlerde ev sahibi yaptırır sonuçta zarar gören kendi evi, ben görür görmez komşumuzu aradım hemen yaptırdı ama biraz sorunu kesfetmekte zorluk yaşadılar.Allah kolaylık versin ,bizimde banyo akıtıyo üstten kiracıyız ev sahibine diyoruz kaç senedir taktığı yok hiç,eşimde yıkılana kadar gitsin ozaman dedi sinirlendi,Allahtan komple değil kenarı .
Evet bu hafta hiç sohbete katılamadım aklım burada kaldıHoşbuldum canım gelirim inşallah nasılsın dicem maşallah tadilatlarla dolusun :)
Herşeye bir düzene girer canım dert etme, şimdi sıfırdan başladın.benim hayatım daha durgun işte boş işler müdürlüğü yapıyorum biraz işime geliyor yoğun değil.
işte TSE nin belge süresi gelmiş onu yenile befer onun evraklarını yapıyorum. su sipariş edilecek onu yap befer .
teklif hazırlanacak onu hazırla befer. yani tek iş tanımım yok. sinir oluyorum sinir...
haftasonu misafirim vardı onlar geldi gitti. epey yoğunluk oldu.
çok şükür herşey yolunda
Tatlım eşim 5 yıldır oturuyoruz her sene söylüyo ama yok bişey yaptığı yok tamam ozaman dedi oda bıktı artık söylemekten. Allahtan az kenarından akıtıyor yoksa nolurdu düşünmek istemiyorum milletin pisliğini temizlemek çok zor.Bu işlerde ev sahibi yaptırır sonuçta zarar gören kendi evi, ben görür görmez komşumuzu aradım hemen yaptırdı ama biraz sorunu kesfetmekte zorluk yaşadılar.
Ama bu tarz konular büyük dertmis başıma gelince anladım.
Allah kolaylık versin eşinde biraz zorlasa çözüm bulur sanki.
Erkekler daha rahatlar evin içine su basmadiysa gereksiz görüyorlar.
Kız Allah iyiliğini versin aynı benEvet bu hafta hiç sohbete katılamadım aklım burada kaldı
Geçmişi okusam bugünü kaçırırım ben de okumuyorum, kaldığı yerden konuya girmek daha mantıklı.Kız Allah iyiliğini versin aynı benbi girmiyorum maşallah tonlarca mesaj eskiden okurdum geçmişi baktım oku oku baş edemiyom ,okumadan ortadan dalıyom bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?