- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Kız tek içinmi şişti kilo kaç kilo onu de heleGeçmişi okusam bugünü kaçırırım ben de okumuyorum, kaldığı yerden konuya girmek daha mantıklı.
Birde diyet grubunda menüleri incelemem lazım ona bile fazla bakamadım.
İçim şişmiş dert yanıyorum burada
Bu kadar koşturmacaya 45 kilo olmam gerekirdi ancak 200gr vererek 51.6 oldumKız tek içinmi şişti kilo kaç kilo onu de hele
Vahhh bende dedim bu 70 lerde filan kızBu kadar koşturmacaya 45 kilo olmam gerekirdi ancak 200gr vererek 51.6 oldum
Vahhh bende dedim bu 70 lerde filan kıznevar kilon iyiymişya .boy kaç bacım
hobbitgillerdenim ben 157.
11 kilo verdim son 2-3 kilo ama haftalık 50-100 gr veriyorum artık kaldım bu kiloda.
Yoh bacım sen beni kilo almak isteyenler grubu varsa oraya etiketle yapıştır Japonla filannnBlue_Peri kilo sorunun varsa diyet grubumuza bekleriz
880 canım bakalım kaç yapcak ,Amin inşallah bi evin olsa rahat gecinirsin aldığın maaş kiraya gidiyor ,
Herşeye bir düzene girer canım dert etme, şimdi sıfırdan başladın.
Sağlık ve evinde huzur herşeyden önemli diğerleri hallolur İnş.
Aynen canım Allah herkesin yardımcısı olsun.allah can sağlığı versin ne yapacaksın.eflasyon oranında artış yaparlar en fazla da oda yüksek maşallah
Yok canım benim niye geç olsun kız aleyküm selam hoşbuldumBlue_Peri geç de olsa selam.. aramıza hoş geldin :)
Kızzzzz ne 50 si
Yoğurt kürü denedin mi canım hiçKızzzzz ne 50 si
55 i ucundan gördüm geri yukarı çıktım. Dalga geçiyor tartı benimle
Şuan tam 56.0
sıkıntı mı üyelikte canımgünaydınlar buradayım geldim bende.. e posta adresimin onayını bekliyordum.. neyse ki doğrulandı yazabiliyorum görebiliyorum
nasılsın kısaca deniz :)
onaylamazsan iptal ediliyoru üyeliğin.benimde kullanmadığım bi mailmiş.aktive ettim tekrarsıkıntı mı üyelikte canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?