Bir bilsemkendilerini ne sanıyorlar acaba
Tabi ya ben cayi mutfaga goturdum oglum yurutecte cunku icmiyorum dedi mutfaktan geldim kalkti pardesusunu giydi carpti cikti arkasindan gittim birde dusunyuh!! kapıyı çarpıp gitmek nedir ya ?
gerçekten çok çirkin..
kötü düşünebilirsin canım
bu hareket insana iyi düşüncesini de kötü ettirir
sakinliğini koru olayın büyümesini engellemeye çalış.eşinle aranda sıkıntı yaratabilir arayıp anlatırsaBeynime agri girdi ya nasil ve ne yuzle bu eve gelecek acaba
böylelerine he diyip geçeceksin.görmezden geleceksin.bak sana diyeyim eşin ya tek erkek,ya evin en küçüğü?Tabi ya ben cayi mutfaga goturdum oglum yurutecte cunku icmiyorum dedi mutfaktan geldim kalkti pardesusunu giydi carpti cikti arkasindan gittim birde dusun
Anlatsin valla umrumda degil esim annesinjn ne oldugunu biliyorsakinliğini koru olayın büyümesini engellemeye çalış.eşinle aranda sıkıntı yaratabilir arayıp anlatırsa
Yok 3 kardesler 2 oglu bur kizi var en buyugu esimböylelerine he diyip geçeceksin.görmezden geleceksin.bak sana diyeyim eşin ya tek erkek,ya evin en küçüğü?
Ne ornegi yq hayati dedikodu yaparak gecen bir insan ornek olamaz banaçok ayıp.. böle koca kadınların çocuk gibi hareketler yapması beni sinir ediyor..
arkadaş sen bana bir de örnek olacaksın büyüğüm olarak.. tövbe Yarabbim tövbe
amin inşallah, hayırlı olsungünaydın kızlar nasılsınız :)
Doğum yaptım geldim iznim de bitti çalışmaya başladım.
müthiş zor bir süreç .Rabbim hepimize kolaylıklar versin :)
biraz geç oldu yeni görüyorum iyiyim :) birazdan çıkacağım şükür bugünü de bitirdikgünaydınlar buradayım geldim bende.. e posta adresimin onayını bekliyordum.. neyse ki doğrulandı yazabiliyorum görebiliyorum
nasılsın kısaca deniz :)
yok iyikızlar yazı boyutunu büyüttüm gözünüzü yormuyor değilmiş.diğeri bit gibi geliyor bana
hayırlı kandiller kuzumgünaydın hayırlı kandiller
cumanız mübarek olsun
Teşekkür ederim ,AminAllah analı babalı büyütsün hayırlı olsun
evet canım yeni biitti doğum iznim .Foruma evde girme şansım olmadı 3 çocukla :) arada bir bakıp saniye ile geri çıkıyordum,günaydın hoşgeldin.bayadır yoktun.hayırlı olsun kuzucukamin inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?