2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

evet canım yeni biitti doğum iznim .Foruma evde girme şansım olmadı 3 çocukla :) arada bir bakıp saniye ile geri çıkıyordum,
Hayırlı cumalar ,hayırlı kandiller bu arada :)
hayırlı kandiller.kkim bakıyor şimdi kuzuya

hayırlı kandiller.kkim bakıyor şimdi kuzuya
Allah annemi başımdan eksik etmesin canım Annem
Bunun endişesi içindeydim hamilelik boyunca çok gerildim.biliyorsunki bundan hariç 2 tane var birine babaanne birine anaanne bakıyordu sona her 2 sine anneanne baktı.Okulları anneanne tarafındaydı çünkü.Bu bebek olunca endişelendik haliyle .Sonra rabbim bir iş kapısı açtı eşime kendisi işyeri sahibi oldu asmakatlı bir yer üst tarafı orayı dizayn edip yaşanılacak bir ortam yaptık aşağısıda işyeri oldu derken,biraz borçlandık.Rabbim öyle bir kolaylık verdi ki her 2si eşimin üst katında 5 ve 7 yaşlarında orada kalıyor baba gözetiminde öğlene kadar oradalar öğlen sonunda servisleri alıp gidiyor.Arada babaane geliyor haftada 2-3 diyeyim .Aallah ondanda razı olsun hakları ödenmez.yENİ BEBİŞİMEDE ANNEM ÖĞLENE KADAR bakıyor sonra eve geçiyorum süt izni dolayısı ile. Öyle canım işte :)

amin gerçekten annelerimiz başımızdan eksik etmesin onlarsız napardık bilmem, inşallah bizde torunlarımıza bakabiliriz

amin gerçekten annelerimiz başımızdan eksik etmesin onlarsız napardık bilmem, inşallah bizde torunlarımıza bakabiliriz
Ay Amin İnşallah canım .Bu mubarek günde öncelikle konu açılmışken Annem,babam kv'den binkere razı olsun.
Dar zamanımda ilaç oldular bize .İnşallah bende en az onlar kadar sabırlı sevgi dolu anneanne ve babaanne olabilirm :)

evet biliyorum canım.Allah rast getirsin işlerinizi.Rabbim bi şekilde yürüttürüyor.çok iyi olmuş işyerinin üstü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…