3çocukevet canım yeni biitti doğum iznim .Foruma evde girme şansım olmadı 3 çocukla :) arada bir bakıp saniye ile geri çıkıyordum,
Hayırlı cumalar ,hayırlı kandiller bu arada :)
hayırlı kandiller.kkim bakıyor şimdi kuzuyaevet canım yeni biitti doğum iznim .Foruma evde girme şansım olmadı 3 çocukla :) arada bir bakıp saniye ile geri çıkıyordum,
Hayırlı cumalar ,hayırlı kandiller bu arada :)
Allah annemi başımdan eksik etmesin canım Annemhayırlı kandiller.kkim bakıyor şimdi kuzuya
3çocuk
zor olmuyor mu çalışmak kim bakıyor
amin gerçekten annelerimiz başımızdan eksik etmesin onlarsız napardık bilmem, inşallah bizde torunlarımıza bakabilirizAllah annemi başımdan eksik etmesin canım Annem
Bunun endişesi içindeydim hamilelik boyunca çok gerildim.biliyorsunki bundan hariç 2 tane var birine babaanne birine anaanne bakıyordu sona her 2 sine anneanne baktı.Okulları anneanne tarafındaydı çünkü.Bu bebek olunca endişelendik haliyle .Sonra rabbim bir iş kapısı açtı eşime kendisi işyeri sahibi oldu asmakatlı bir yer üst tarafı orayı dizayn edip yaşanılacak bir ortam yaptık aşağısıda işyeri oldu derken,biraz borçlandık.Rabbim öyle bir kolaylık verdi ki her 2si eşimin üst katında 5 ve 7 yaşlarında orada kalıyor baba gözetiminde öğlene kadar oradalar öğlen sonunda servisleri alıp gidiyor.Arada babaane geliyor haftada 2-3 diyeyim .Aallah ondanda razı olsun hakları ödenmez.yENİ BEBİŞİMEDE ANNEM ÖĞLENE KADAR bakıyor sonra eve geçiyorum süt izni dolayısı ile. Öyle canım işte :)
Ay Amin İnşallah canım .Bu mubarek günde öncelikle konu açılmışken Annem,babam kv'den binkere razı olsun.amin gerçekten annelerimiz başımızdan eksik etmesin onlarsız napardık bilmem, inşallah bizde torunlarımıza bakabiliriz
Zor canım zor AMA Rabbim kolaylık veriyor işte.
Allah olmayana nasip etsin .ANNEM CANIM BEBEĞE
şUANDA DİĞER 2 SİNE eşim ve kv.
evet biliyorum canım.Allah rast getirsin işlerinizi.Rabbim bi şekilde yürüttürüyor.çok iyi olmuş işyerinin üstü.Allah annemi başımdan eksik etmesin canım Annem
Bunun endişesi içindeydim hamilelik boyunca çok gerildim.biliyorsunki bundan hariç 2 tane var birine babaanne birine anaanne bakıyordu sona her 2 sine anneanne baktı.Okulları anneanne tarafındaydı çünkü.Bu bebek olunca endişelendik haliyle .Sonra rabbim bir iş kapısı açtı eşime kendisi işyeri sahibi oldu asmakatlı bir yer üst tarafı orayı dizayn edip yaşanılacak bir ortam yaptık aşağısıda işyeri oldu derken,biraz borçlandık.Rabbim öyle bir kolaylık verdi ki her 2si eşimin üst katında 5 ve 7 yaşlarında orada kalıyor baba gözetiminde öğlene kadar oradalar öğlen sonunda servisleri alıp gidiyor.Arada babaane geliyor haftada 2-3 diyeyim .Aallah ondanda razı olsun hakları ödenmez.yENİ BEBİŞİMEDE ANNEM ÖĞLENE KADAR bakıyor sonra eve geçiyorum süt izni dolayısı ile. Öyle canım işte :)
wuhuuu avatarını sevsinler hatunGunaydin herkese hayirli kandiller
naptın kv arıza çıkardımıCanimsin bebisim
Ariza cijaran eve giremeznaptın kv arıza çıkardımı
çok sertAriza cijaran eve giremezherkes beni taniyor ben yalan dolan isime karisilmasini sevmem dedikodu sevmem bunlarin hepsi onda var o yuzden herkes bilir kinde ariza oldugunu
Bacim kufur etse kapiyi carpip cikmasi kadar sinirlendirmezdi beniçok sert
vay be ..taktik maktik yok bam bam bamAriza cijaran eve giremezherkes beni taniyor ben yalan dolan isime karisilmasini sevmem dedikodu sevmem bunlarin hepsi onda var o yuzden herkes bilir kinde ariza oldugunu
Hic beceremem oyle seylerivay be ..taktik maktik yok bam bam bam
becereceksin bundan sonra yawru ceylanHic beceremem oyle seyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?