2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Kizlar size birsey sorucam kv size tesekkur ederim ogluma (benim oglumdan bahsediyor) baktigin icin dese ne dusunursunuz objektif cevaplarinizi bekliyorum

çok iyi niyetli düşünmem valaaa

sen tabi bakacaksın anaasısın
bakıcı gibi i giriyor seni
yada. acaba işe başladın mı başlamadın mı bilmiyorum acaba başlamadıysan ondan mı öyle dedi.

Kizlar size birsey sorucam kv size tesekkur ederim ogluma (benim oglumdan bahsediyor) baktigin icin dese ne dusunursunuz objektif cevaplarinizi bekliyorum
kv ile sıkıntılımısınız öncesinde ona göre yorum yapacağım.sen çalışınca kim bakacak bide onu öğreneyim

senden bebeğe bakma konusunda böyle bir performans beklememiş muhtemelen .bebeğede iyi bakmışsın .kendince bunu nazikçe iletmiş.

Benim ogluma baktigim icin tesekkur etmesi bana iyi niyetli gelmedi acikcasi
güzel bakıyorsun özeniyorsun.. etrafında saldım çayıra mevlam kayıra yapan anneler de görüyoruz..
ama tabi kv senin kv niyetinin ne olduğunu en iyi sen anlarsın
ben sadece kötü düşünce içinde sana bunu söylemiş olabileceğine ihmal vermedim..

peki sen ne gibi hissettin bunu söylemesinde ?
Ben o kadinda hic birzaman iyi niyet hissetmiyorum biz evlendigimizin ertesi gun ipleri kopardik malesef hala bu durum degismedi dengesiz yani dogum yaptim sutum yoktu hergun benim sutum duvara fiskiriyor diye anlatiyordu oglum 1 aylikti 4 gun hast yattik annemde benimle kaldi kadin misafir gibi eline 2 poaca alip sallaya sallaya geldi yok ben sevmiyorum ama kayinpederimin hatirina gidip geliyordum gitmem valla

Hic sanmiyorum umarim ben kotu dusunuorumdur
kuzucum burda kötü düşüneceğin kısım belki kadın seni bebek bakımında yetersiz gördü ki bu hakkı kendinde nasıl buluyor acaba.benimki öyle giderken beni tembihliyordu gözü arkada kalıyormuş falan aman kızım şu saatte yatıyorlar aman kızım gündüz şu saatte kalkınca hamen şunu veriyorum diye uyuz oluyorum ben bu duruma

ay aynı benimki.ilk bebğimde sütüm olmadı .göğüslerim söyle sşişti .şoyle süt doldu. akardı bilmem ne kadar.hele düşük yaptığımda dediğini asla unutmam ben ağaca tırmandım aşağı atlardım yinede bişey olmazdı diye.cahil kadın

Son düzenleme:
Canim onunsdese sinirlenmem zaten bazen esimde diyir senin bu kadar iyi anne olacagini dusunmuyordum diye rrahatima duskunlugumden dese ki valla bekledigimden daha iyi anne oldun ayri direk ogluma baktigin ocin tesekkur ederiz yani neresinden tutsam.elimde kaliir

Birde cay yaptim birseyler almis getirdim dedim anne benim yarin tarti gunum yemiycem dedim cocuk mizmiz uykusu yok yani ha bire 1 bucuk saatin kaldi oglum bir saatin kaldi oglum dedim anne ben onun uvey annesi degilim niye eziyet edeyim uykusu yok dedim ee niye agliyir ya dedi dedim siklmistir cocuk yani gerci sana gore ben onun hizmetcisiyim en son baktigim icin tesekkur ettin dedim kustu ben cay icmiyorum dedi bende kaldirdim mutfaktaydim geldim kalkti ustunu giydi kapiyi carpti gitti

en iyisi takamam.tabi bakacağım anne çocuk benim çocuk deseydin.haspama baksen.sen nasıl baktıysan bende öyle bakyorum de yada bu daha iyi laf sokucu direk top ağlarda yani.

alla alla nasıl bir izlenimde bulunmuşlar sana karşı ki bugün teşekkür ediyorlar, bir nevi şaşırtmış mı oluyorsun onları anlamadım valla..
ama biz yine de kötü düşünmeyelim.. ama bir laf daha ederse buna benzer bir laf daha ederse affetme

kendilerini ne sanıyorlar acaba

Valla ben bir daha konusmam kendi konusursa konusurum 55 yasinda kadin kapiyi carpip gidiyor ne hali varsa gorsun evlendigimin ertesi gunu kavga etmis insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…