aynen öyle oldu, geçtisıkıntı mı üyelikte canım
ya ben maili değiştim sorun bundan kaynaklandı sanırsamonaylamazsan iptal ediliyoru üyeliğin.benimde kullanmadığım bi mailmiş.aktive ettim tekrar
maşaallah ne güzelll, güle güle büyüt bebeğini..günaydın kızlar nasılsınız :)
Doğum yaptım geldim iznim de bitti çalışmaya başladım.
müthiş zor bir süreç .Rabbim hepimize kolaylıklar versin :)
sağol canım hşbuldum.Amin inşallah :)maşaallah ne güzelll, güle güle büyüt bebeğini..
hoş geldin, hayırlı olsun, amiinn :)
allah allah bende sıkıntı yok onayladım mı acaba hiç hatrlamıyorumonaylamazsan iptal ediliyoru üyeliğin.benimde kullanmadığım bi mailmiş.aktive ettim tekrar
günaydın kızlar nasılsınız :)
günaydın hoşgeldin.bayadır yoktun.hayırlı olsun kuzucukamin inş canımgünaydın kızlar nasılsınız :)
ben bi gün geldim giriş yapamadım.sorun mailmiş.kulanmadığım mail.şifreyide unutmuşum.yeni mail ekledim.muhtemelen aktifdir senin mail.yoksa girişte sorun yaşanıyor.geçen kazen yazmıştı baya bir üye silinecek diyeallah allah bende sıkıntı yok onayladım mı acaba hiç hatrlamıyorum
ben büyüttüm ama hep aynı çıkıyor ekrana onu kısmı beceremedim galibakızlar yazı boyutunu büyüttüm gözünüzü yormuyor değilmiş.diğeri bit gibi geliyor bana
canım her seferinde yapmak gerekiyormuş.geçen bi arkadaş demişti.her yorumda tekrar düzenliyorum diye.prolarda sabitmiş sadece.ben büyüttüm ama hep aynı çıkıyor ekrana onu kısmı beceremedim galiba
canım her seferinde yapmak gerekiyormuş.geçen bi arkadaş demişti.her yorumda tekrar düzenliyorum diye.prolarda sabitmiş sadece.
hım ben de habire düzeltmekten üşenmiştim.. demek sizin bir ayrıcaığını zdaha varmış :)canım her seferinde yapmak gerekiyormuş.geçen bi arkadaş demişti.her yorumda tekrar düzenliyorum diye.prolarda sabitmiş sadece.
bende düşünüyorum canım 10€ galiba dimihım ben de habire düzeltmekten üşenmiştim.. demek sizin bir ayrıcaığını zdaha varmış :)
Neysesakinim biz de pro olalım yaw :)
bilmemm prolara sormak lazım :)bende düşünüyorum canım 10€ galiba dimi
vardı aslında bilgi bi topikte ama şuan kaç para bilmiyorum.burs olarak gidiyor ayrıca ödenen miktarbende düşünüyorum canım 10€ galiba dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?