2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

H E yawru ceylan neler görüyor bu gözelr.hayırlı olsun ...Rabbim nazarlardan korusun.hayırlarla al kucağına kuzucan
Allah razı olsun canım :) Aminnn
Zorlu bır 6 hafta geçirdim . Anca kendıme gelıyorum :)
Çok ağır geçti maalesef bulantılarım ..

len cinsiyet belli olmuş yeni haberimiz oluyor.demek bi pamuk kızçe geliyor
Unutmuşsun bencee :)) Ben hamılelık haberını verdım burda Sonra bulantılardan allak bullak olunca kayıplara karıştım

Etiketi görünce geleyim dedim,takımdan yemek topiğinden fırsatım kalmıyor hiç geyik topiğine nasılsın canım ❤
iyidir ya nolsun.bende çok yazamaz oldum.beğendim bikaç sayfa var oralara takılır oldum.okuyorum bu ara sürekli.onun dışında biliyorsun zaten bizim hatunlarla fitotellardayız.fit olucukkkk

iyidir ya nolsun.bende çok yazamaz oldum.beğendim bikaç sayfa var oralara takılır oldum.okuyorum bu ara sürekli.onun dışında biliyorsun zaten bizim hatunlarla fitotellardayız.fit olucukkkk
Inşallah olacaksınız canım arada ziyarete gelmeye calısyorum da orayada Günaydın yazıyorum sonra bir bakıyorum aksam olmus :))

Aaa cinsiyeti belli oldu mu gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Çok teşekkur ederım :)
Evet canım geçen hafta bellı oldu bugünde garıntılemek için gittik :)
Allahım razı olsun ..
İsteyen herkese nasip etsın inşallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…