çocuk haklı aynı benim kafabende iyi işte ne olsun 3 günlük hafta ne güzel hep böyle olsa keşke :) dün oğlum diyor ki anne keşke 2 gün okula gitsek 5 gün tatil olsa
SlmmNeysesakinim @basbelasiyim @clarke34 Hepfitim @little dora @harikamo Zipzip- @HanimKelesimiGetir @denz2010 @olive_bluto @Demetria H E @Zarpy @minik kalp0753 özlendiniz beeeee .toplaşsakta geyiğin dibine vursak
Bende özledim canım sizleri ❤
ooo kimleri görüyor bu gözlerMerhabaaaaa
Kıızımla beraber geldim bu seferooo kimleri görüyor bu gözler
len cinsiyet belli olmuş yeni haberimiz oluyor.demek bi pamuk kızçe geliyorKıızımla beraber geldim bu sefer
Etiketi görünce geleyim dedim,takımdan yemek topiğinden fırsatım kalmıyor hiç geyik topiğine nasılsın canım ❤ooo kimleri görüyor bu gözler
Allah razı olsun canım :) AminnnH E yawru ceylan neler görüyor bu gözelr.hayırlı olsun ... Rabbim nazarlardan korusun.hayırlarla al kucağına kuzucan
Aaa cinsiyeti belli oldu mu gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımKıızımla beraber geldim bu sefer
Unutmuşsun bencee :)) Ben hamılelık haberını verdım burdalen cinsiyet belli olmuş yeni haberimiz oluyor.demek bi pamuk kızçe geliyor
iyidir ya nolsun.bende çok yazamaz oldum.beğendim bikaç sayfa var oralara takılır oldum.okuyorum bu ara sürekli.onun dışında biliyorsun zaten bizim hatunlarla fitotellardayız.fit olucukkkkEtiketi görünce geleyim dedim,takımdan yemek topiğinden fırsatım kalmıyor hiç geyik topiğine nasılsın canım ❤
Inşallah olacaksınız canım arada ziyarete gelmeye calısyorum da orayada Günaydın yazıyorum sonra bir bakıyorum aksam olmus :))iyidir ya nolsun.bende çok yazamaz oldum.beğendim bikaç sayfa var oralara takılır oldum.okuyorum bu ara sürekli.onun dışında biliyorsun zaten bizim hatunlarla fitotellardayız.fit olucukkkk
Hosbuldum canım ❤merhaba hanımlar hoşgeldiniz...
Çok teşekkur ederım :)Aaa cinsiyeti belli oldu mu gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
hayırlı uğurlu olsun hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin AllahUnutmuşsun bencee :)) Ben hamılelık haberını verdım burdaSonra bulantılardan allak bullak olunca kayıplara karıştım
Amin canım inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinÇok teşekkur ederım :)
Evet canım geçen hafta bellı oldu bugünde garıntılemek için gittik :)
Allahım razı olsun ..
İsteyen herkese nasip etsın inşallaahh
ne yapıyorsun canımHosbuldum canım ❤
doğrudur haklısın.zorlu dönemler geçmiş.şimdi keyifli dönemlerinAllah razı olsun canım :) Aminnn
Zorlu bır 6 hafta geçirdim . Anca kendıme gelıyorum :)
Çok ağır geçti maalesef bulantılarım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?