SAĞOL CANIM çok umut verdin bana yada bize
çok aradım ama değdi
düzenin zincirini burda kafa dağıtarak kırıyorum
bi bildirim gelmiş ama ben o sandım.mamalar içinmiydiAaa bildirim gitti mi mamalar için gitti diye biliyordum görmedim bildirimi
ben sizi tutoyorum.bildirim gitsin ortalık iyice kızışırSAĞOL CANIM çok umut verdin bana yada bize
Evet canım dün aksam gönderildi o bildirim :)))bi bildirim gelmiş ama ben o sandım.mamalar içinmiydinasıl odaklanmışsam makarnalara
Tesekkur ederiz canım ❤ben sizi tutoyorum.bildirim gitsin ortalık iyice kızışır
yok canım ya benim pek umudum yokBenim tarif cook iddialı değil ama bildirim gidinceNeysesakinim güzel oy alır canım
Mamalarda minik yok canımdur mamalarada bakıp gelem.katılan varmı kızlar mamalara.zıpzıp be befer makarnada yarışıyor mamalarda? minik?
kime oy verdin zıpzıp kendimize oy verebiliyormuyuzTesekkur ederiz canım ❤
verdinmi oyunuyok canım ya benim pek umudum yok
evet ben katışdığımda kendime vermediğme pişmanımkime oy verdin zıpzıp kendimize oy verebiliyormuyuz
kendime oy verebiliyor muyuz vermedim dahaverdinmi oyunu
Güzel canım sunumun ❤yok canım ya benim pek umudum yok
Verebiliyoruz canım :)kendime oy verebiliyor muyuz vermedim daha
Pesto soslu tavuklu takım arkadasım yaptı canım ona verdim birde lazanyaya oy verdim,kime oy verdin zıpzıp kendimize oy verebiliyormuyuz
ben neden bir oy kullandım iki hak varsaPesto soslu tavuklu takım arkadasım yaptı canım ona verdim birde lazanyaya oy verdim,
Ben senin oldugunu sonra fark ettim sabah 6.30 da oy kullanınca
Bakmadın mı ilk sayfada yazıyordu canım 2 oy diyeben neden bir oy kullandım iki hak varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?