Allah razı olsun çok teşekkur ederım aminnhayırlı uğurlu olsun hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah
rica ederimAllah razı olsun çok teşekkur ederım aminn
olsa kesin hatırlarım aslında.yada gözden kaçırmışımUnutmuşsun bencee :)) Ben hamılelık haberını verdım burdaSonra bulantılardan allak bullak olunca kayıplara karıştım
olabılrı kuzum hatta kalp atışına gıtcem dıye heycandan ölüp ölüp dıırılıyodum burdaolsa kesin hatırlarım aslında.yada gözden kaçırmışım
sen oy verince görürsün bütün oylarıne yapıyorsun canım
yarışmada oylar nasıl gidiyor görebiliyormuyuz bize kaç oy verilmiş şimdi
tmm hatırladım sorry baya oldu.ondan sanırım.eclip buraların tzonunu attordığı zamanlardı o yellozda girmez oldu.kppss çalışıyorum ayağınaolabılrı kuzum hatta kalp atışına gıtcem dıye heycandan ölüp ölüp dıırılıyodum burda
aynentmm hatırladım sorry baya oldu.ondan sanırım.eclip buraların tzonunu attordığı zamanlardı o yellozda girmez oldu.kppss çalışıyorum ayağına
Sen oy kullandın mı canım oy kullandıysan görebiliyorsun kim oy vermis hangi makarna önde diyene yapıyorsun canım
yarışmada oylar nasıl gidiyor görebiliyormuyuz bize kaç oy verilmiş şimdi
iki eylül var sınavaaynen
Bende ınst. falan göruyorum anca :))
İnşallah guzel puanlar alsında gerı gelsın
baya fark atacağa benziyorSen oy kullandın mı canım oy kullandıysan görebiliyorsun kim oy vermis hangi makarna önde diye
Simdi tavuk dünyası kekiklim önde canım
selam verip kaçtı kraliçe kaptan
Neysesakinim @basbelasiyim @clarke34 @Hepfitim @little dora @harikamo Zipzip- @HanimKelesimiGetir @denz2010 @olive_bluto @Demetria H E @Zarpy minik kalp0753 özlendiniz beeeee .toplaşsakta geyiğin dibine vursak
Aynen canım güzel tarifi eliyle actı makarnasını :)baya fark atacağa benziyor
avatarın beni benden aldı.ısırırım bak o yanakalrıselamlar genç hatunlar nasılsınız :)
hayat nasıl ilerliyor
benim iş ev ve köpeğim arasında sıkışmış bir monotonlukla devam ediyor
ama olsundu mutluluk bizdeydii
evetAynen canım güzel tarifi eliyle actı makarnasını :)
bildirim göndermişler.benim öyle haberim oldu.çok bakamaz oldum oraya.beferin makarna çorbası değişik geldi.daha denemedim ama denicem mutlaka.Benim tarif cook iddialı değil ama bildirim gidinceNeysesakinim güzel oy alır canım
avatarın beni benden aldı.ısırırım bak o yanakalrıiyidir valla aynı düzen devam biz
Aaa bildirim gitti mi mamalar için gitti diye biliyordum görmedim bildirimibildirim göndermişler.benim öyle haberim oldu.çok bakamaz oldum oraya.beferin makarna çorbası değişik geldi.daha denemedim ama denicem mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?