- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
ben katılmadım yadur mamalarada bakıp gelem.katılan varmı kızlar mamalara.zıpzıp be befer makarnada yarışıyor mamalarda? minik?
allah allah ikinci oy hakkım yok.iginçBakmadın mı ilk sayfada yazıyordu canım 2 oy diye
mamalarda falan sanıyorum seniben katılmadım yaben topik kralicesi adsadadsaf
CANIN SAĞOLSUNPesto soslu tavuklu takım arkadasım yaptı canım ona verdim birde lazanyaya oy verdim,
Ben senin oldugunu sonra fark ettim sabah 6.30 da oy kullanınca
Aynı anda kullanabiliyorsun canım sonrasında ikinci oyu kullanamazsınallah allah ikinci oy hakkım yok.iginç
mamalarda falan sanıyorum seni
Kuzum inan takıma bile zor giriyorumselam verip kaçtı kraliçe kaptan
Ben de özledimNeysesakinim @basbelasiyim clarke34 Hepfitim little dora harikamo Zipzip- HanimKelesimiGetir @denz2010 @olive_bluto @Demetria @H E Zarpy minik kalp0753 özlendiniz beeeee .toplaşsakta geyiğin dibine vursak
3 oy hakkım olsaydı haluj a oy verirdim ama 2 tane olunca, arkadaşlarımın emeğine sağlık önce can sonra canan dedim
Neysesakinim @basbelasiyim clarke34 Hepfitim little dora harikamo Zipzip- HanimKelesimiGetir @denz2010 @olive_bluto @Demetria @H E Zarpy minik kalp0753 özlendiniz beeeee .toplaşsakta geyiğin dibine vursak
Neysesakinim @basbelasiyim clarke34 Hepfitim little dora harikamo Zipzip- HanimKelesimiGetir @denz2010 @olive_bluto @Demetria @H E Zarpy minik kalp0753 özlendiniz beeeee .toplaşsakta geyiğin dibine vursak
geçmiş olsun ablaİyi geceler hanımlar ankaradayım annem anjiyo oldu.Şimdi daha iyi ilaç kullanıyor .
geçmiş olsun ablaİyi geceler hanımlar ankaradayım annem anjiyo oldu.Şimdi daha iyi ilaç kullanıyor .
sağol canım benim pek umut yok şimdilik 5 oy vargünaydınlar,
befer oyum tamamiyle senindir.. ne demişsek o
ve en farklı senin tarif geldi bana.. makarna çorbası hiç duymadım yemedim de.. ben orjinal olmamış değişik şeyleri seviyorum.. klasikler bana göre değil... hem kankim hem de farklı olmasından sebep senden yana oldu tercihim.. bir kez daha ellerine sağlık arkadaşım .. kazansan da kazanmasan da sen bizim grubumuzun birincisisin
naber fıstık çekelataGü nayyyy dıııınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?