selam hoşgeldinYes makara yes gırgır görünce, birden tanıdık geldi nedense.
Selamlar herkese.
bizde uğraşıyoruz bakalım.diyet günlüğümüz var takılıyoruz orda kendi cabalarımızlaEvet canım kilo vermek için başlayıp kalanlardanım
selam hoşgeldin
Etiketler misin canımbizde uğraşıyoruz bakalım.diyet günlüğümüz var takılıyoruz orda kendi cabalarımızla
evet baya değiştiren oldu.kimse kimseyi tanımıyor şuan.herkes bana yabancıHoşbuldum teşekkürler.
Konunun ilk mesajını görünce, dedim ki içimden, ne çok nick değiştiren olmuş demekki...
habire yiyoruz.bol kaçamaklıEtiketler misin canım
Neler yapıyorsunuz, biraz örnek alalım
Tatil mevsimi geliyor
benimde göbek fenaa.doğumlar mahvetti.bol şans sanaBende bu gün spora başlıyorum hanımlar, şans dileyin bana...
İnşallah istediğim kiloya kavuşur, göbeğimden falan kurtulurum yaza kadar...
haksızlık etme kendineBen de Ankaralıyım canım (bak hemen bi ortak nokta bulduk)
Evliyim 3 oğlum var, çalışmıyorum. (Mâlum 3 yaramaz)
Gencim güzelim falan demek isterdim ya bugünlerde kocadım, şişmanım desem daha doğru olur
Hoşbuldum canım
İnşallah canım ya hepimizin derdi aynı.Bende bu gün spora başlıyorum hanımlar, şans dileyin bana...
İnşallah istediğim kiloya kavuşur, göbeğimden falan kurtulurum yaza kadar...
evet seni az buçuk hatırlıyorum bdvden falan.son dönemlerde uğramaz oldum oralaraBana da herkes yabancı ama benim nick hep aynı.
Sadece baş ve son karakterini büyülttüm o kadar...
iyi bak kendinekızlar ben kaçar.dediğim gibi herzaman bekleriz.dokuz gibi damlıyoruz buraya biz kızlarla
habire yiyoruz.bol kaçamaklı
haksızlık etme kendine
Görüşürüz canım bende buralardayım artıkkızlar ben kaçar.dediğim gibi herzaman bekleriz.dokuz gibi damlıyoruz buraya biz kızlarla
gel gel diyet topiğimize gel gr gr kilo veriyoruzTam benlik desene
Görüşürüz canım bende buralardayım artık
benimde göbek fenaa.doğumlar mahvetti.bol şans sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?