kolay ya ama ben hala bluz dur filan onlara gecemezdim. ilk kendi çamaşırlarımdan başladım epey onu oturttum sonra eşime geçtim onu oturttum.kendısını sımdı hıc ıfsa etmıyım
aaa başın ca kv tam kalmamış mı. birde uygun 100 lira 140 lira 2 kadın için yarım gün mü?Gecende ben cagırdım temızlıkcı 2 bayan 140 dedıler bende evde zaten esya yok mınımalıst takılıyoz kolay bıter falan dedım 100 tl yı kabul ettıler geldıler. ben cocukları alıp anneme gıttım kv baslarında kaldı. megerse kadınlar her yerı temızlememıs 100 tl lık temızlık yapmıslar banyonun 3 duvarını sılıp 1 rını sılmemısler mutfak dolap kapak ıclerını falan sılmemısler, yanı o 40 tl yı hesaptan duserken temızlıktem de dusmuslwr
Ben mapicam yaaz kalmış ben daha yeni yeni alışıyorum 1 ay oldu.
bizde de iş yok benim yerime eleman almışlar bakalım idare ediyoruzBen mapicam yaAlisirim insallah tabi cikarmazlarsa
Insallah iyi olur canimbizde de iş yok benim yerime eleman almışlar bakalım idare ediyoruz
inş seninki hangi sektör hangi departmanInsallah iyi olur canim
140 ıste 70 70 tam gun gıbı oluyor ne zaman bıtırırlerse gıdıyorlar. kv sormus hatta kadında bız sıldık ama ız kaldı demıs neyse bı daha cagırmadım zaten her temızlıkcı yle ayrı anım olumca bılege kuvvetaaa başın ca kv tam kalmamış mı. birde uygun 100 lira 140 lira 2 kadın için yarım gün mü?
çok yer acıyor gercekten sıfonyer aldım sırf konmerı ıcınkolay ya ama ben hala bluz dur filan onlara gecemezdim. ilk kendi çamaşırlarımdan başladım epey onu oturttum sonra eşime geçtim onu oturttum.
sonra havlular çok yer tuttu onları yaptım yer açıldı dolap almaktan vazgeçtim.
tüm kış çoraplar ile ilgili çalışma yapmadım onları da işe başlamadan önce dizdim.
hatta benim bir anım var bunla ilgili.
ben rahatsızlandım hastanedeyim annemle kardeşim gelmiş eve eşya almaya ikisi çekmeceyi açınca birbirinin yüzüne bakmışlar. bu kıza ne olmuş böyle düzenli demişler
(ben düzensiz biriyimdir öyle bilirler öyleyim de tabi herkesin düzen anlayışı farklı bence)
sıralı hepsi ayrı ayır dik duruyor çok şaşırmışlar
Yok artık o kadar mıçok yer acıyor gercekten sıfonyer aldım sırf konmerı ıcın
İki kişi bende denedim hiç randıman alamadım tek gün tek kadın en sağlıklısı. Birbirinin üstüne atıp lak lak yapıyorlar140 ıste 70 70 tam gun gıbı oluyor ne zaman bıtırırlerse gıdıyorlar. kv sormus hatta kadında bız sıldık ama ız kaldı demıs neyse bı daha cagırmadım zaten her temızlıkcı yle ayrı anım olumca bılege kuvvet
gerçek soyluyorumYok artık o kadar mı
valla temızlıkcı tutmak yerıne cocuklarıma oyun ablası tutarım temızlıgımı kendım yaparım suan kı mantıgım boyleİki kişi bende denedim hiç randıman alamadım tek gün tek kadın en sağlıklısı. Birbirinin üstüne atıp lak lak yapıyorlar
kolay gelsin abla
gerçek soyluyorumnormalde evlenırken oyle set falan almadım ben tek tek neye ıhtıyac varsa aldım fazlalık hıc bısı almadım o sıralar sıfonyer fazlalıktı gozumde sonradan aldım : D
çok haklısın işte çocuk olunca biraz düzenli olmak gerekiyor yoksa iyi kötü bende tek olduğum için yapıyorumvalla temızlıkcı tutmak yerıne cocuklarıma oyun ablası tutarım temızlıgımı kendım yaparım suan kı mantıgım boyle
biter mi abla,Günaydınlar işlerbitmiyor hiç maalesef:))
biter mi abla,
her hafta cam siliyorum her hafta yağmur yağıyor
aynen öyle abla yılların tecrübesi konuşuyor bak yapmıyorsun ipin ucu kaçıyor ne yapalım Allah can sağlığı versin herşey yapılırBunlar kadrolu işler zaten,ev işi nankör yapıyorsun hemen batıyor yine:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?