2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kendısını sımdı hıc ıfsa etmıyım
kolay ya ama ben hala bluz dur filan onlara gecemezdim. ilk kendi çamaşırlarımdan başladım epey onu oturttum sonra eşime geçtim onu oturttum.
sonra havlular çok yer tuttu onları yaptım yer açıldı dolap almaktan vazgeçtim.
tüm kış çoraplar ile ilgili çalışma yapmadım onları da işe başlamadan önce dizdim.

hatta benim bir anım var bunla ilgili.
ben rahatsızlandım hastanedeyim annemle kardeşim gelmiş eve eşya almaya ikisi çekmeceyi açınca birbirinin yüzüne bakmışlar. bu kıza ne olmuş böyle düzenli demişler
(ben düzensiz biriyimdir öyle bilirler öyleyim de tabi herkesin düzen anlayışı farklı bence)
sıralı hepsi ayrı ayır dik duruyor çok şaşırmışlar

aaa başın ca kv tam kalmamış mı. birde uygun 100 lira 140 lira 2 kadın için yarım gün mü?

aaa başın ca kv tam kalmamış mı. birde uygun 100 lira 140 lira 2 kadın için yarım gün mü?
140 ıste 70 70 tam gun gıbı oluyor ne zaman bıtırırlerse gıdıyorlar. kv sormus hatta kadında bız sıldık ama ız kaldı demıs neyse bı daha cagırmadım zaten her temızlıkcı yle ayrı anım olumca bılege kuvvet

çok yer acıyor gercekten sıfonyer aldım sırf konmerı ıcın

İki kişi bende denedim hiç randıman alamadım tek gün tek kadın en sağlıklısı. Birbirinin üstüne atıp lak lak yapıyorlar

İki kişi bende denedim hiç randıman alamadım tek gün tek kadın en sağlıklısı. Birbirinin üstüne atıp lak lak yapıyorlar
valla temızlıkcı tutmak yerıne cocuklarıma oyun ablası tutarım temızlıgımı kendım yaparım suan kı mantıgım boyle

gerçek soyluyorum normalde evlenırken oyle set falan almadım ben tek tek neye ıhtıyac varsa aldım fazlalık hıc bısı almadım o sıralar sıfonyer fazlalıktı gozumde sonradan aldım : D

bende hiç fala eşya almadım ne gerekse onu aldım eve o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…