- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.207
- 1.423
- 60
aynen öyle abla yılların tecrübesi konuşuyor bak yapmıyorsun ipin ucu kaçıyor ne yapalım Allah can sağlığı versin herşey yapılır
ben siliyorum yağmur yağıyor ben siliyorum yağıyor 3 haftadır böyle artık bıraktım kirlense de siliyorum kirlenmesede siliyorumDaha camlar silinecek yağmurda bekleniyormuş birde,silsemgene batacak.
günaydınlarrr
ben siliyorum yağmur yağıyor ben siliyorum yağıyor 3 haftadır böyle artık bıraktım kirlense de siliyorum kirlenmesede siliyorum
ayy bende ev temizlicektim haftasonu puffffffffffOnun için camlarla meraba demicem
ayy bende ev temizlicektim haftasonu puffffffffff
balkon içinde kalan camla balkon kapısını halledeyim.iç kapılar falan temzilensin olmadı.Camları salla gitsin .
balkon içinde kalan camla balkon kapısını halledeyim.iç kapılar falan temzilensin olmadı.
perdeler atılacaktı
sağol canım sanada hayırlı cumalargünaydınlar
hayırlı Cuma'lar
HAVUÇ TARADOR bayılıyorum.kızlar ramazan menüsü istiyorum, haydi toplaşın birbirimize destekli mis gibi sofralarla sevdiklerimizle bereketli iftar sofralarında buluşalım
her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazanın ilk hafta sonusu tüm ailem bende olacaklar iftara..
ama nedense kal geldi yaa..
değişik şeyler yapmak istediğimden olabilir mi acaba ::?
havuç tarator nasıl yapılyor befercim ?HAVUÇ TARADOR bayılıyorum.
çokta kolay çokta leziz canım
ben çok yemek yapmayı bilmediğim için başka nasıl fikir vereyim sana
miacım çok teşekkürler ama kıymalı pideyi razamanda hamur gördüklerinden şişiriyor diyorlar.. bir defa yapmıştım.. tutmadı yani.. daha çok sulu yemek çeşidi isteniyor.. güveç tututum bu arada.. ay çok da güzel yaparım yaa.. güveçim de varBen misafirlerime kıymalı pide yaptırıyorum.
zamanım varsa güveç yapıyorum.
yanına bamya çorbası yaparım.
karışık yeşil salata
kabak tarator.
kırmızı közlenmiş biber - patlıcan
tatlı kıbrıs tatlısı veya şerbetli tatlı
havuç tarator nasıl yapılyor befercim ?
ya ben de bilmiyorum ama yaparım öğrenirim yani
miacım çok teşekkürler ama kıymalı pideyi razamanda hamur gördüklerinden şişiriyor diyorlar.. bir defa yapmıştım.. tutmadı yani.. daha çok sulu yemek çeşidi isteniyor.. güveç tututum bu arada.. ay çok da güzel yaparım yaa.. güveçim de var
senin de kabak taratoru nasıl yaptığını öğrenebilir miyim ?
tatlı olarak tek çeşit o da bisküvili pasta düşünüyorum çok hafif hem de gelenler zaten ille ki tatlı getiriyorlar.. keşke getirmeseler ama .. ben mesela gittiğim yere tatlı götürmem meyve ya da kuru yemiş alırım en güzeli ya da dondurma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?