bahçelide trabzon pidecisi mi ?kuzummmm oyyy kıyamammmm bende ankarada kardeşim trabzon pidecisine götürmüştü çatal kaşık yok farklı bir yerdi bahçelide bende o bayılmıştımmm epeyde tuzlu bir yerdi
valla ilk gün canım çıktı ilk 10 dakika da bittim şimdi şimdi yeni alışıyorumvalla etkisi vardır umarım.. hareketleri zorlamıyor beni rahat.. ama 48 dk sıkılıyorum bir süre sonra.. yine de tamamlamadan bırakmıyorum.. ah bir de şu yürüyüşlerimi sıklaştırsam.. havalar bir el vermedi ki.. soğukta üşeniyorum.. yağmurda yürüyemiyorum ://
aynen sıkılıyorum ama şunu düşünerek yapıyorum, ne yersen ye harikamo bunu yaparsan o yediklerin uçup gidecekaa süper ya ben sıkılıyorum sanki nasıl düzene oturttun
tebrikler canım bende yürüyüşümü oturttum sandım ama hiçde öyle değilmiş gördüm.valla etkisi vardır umarım.. hareketleri zorlamıyor beni rahat.. ama 48 dk sıkılıyorum bir süre sonra.. yine de tamamlamadan bırakmıyorum.. ah bir de şu yürüyüşlerimi sıklaştırsam.. havalar bir el vermedi ki.. soğukta üşeniyorum.. yağmurda yürüyemiyorum ://
evet meyvede gelmişti.unutmuşum orayı sen söyleyince hatırladımcumbadır o hayatım süt meyve ikram gelir nokta atışı yapmışşın
hımm çok mantıklı gerçekten. peki ramazanda hangi saatlerde yapıyosunaynen sıkılıyorum ama şunu düşünerek yapıyorum, ne yersen ye harikamo bunu yaparsan o yediklerin uçup gidecek
aslında o da kilo aldırmama da inanılmaz etkili ama işte olmuyor yaw..tebrikler canım bende yürüyüşümü oturttum sandım ama hiçde öyle değilmiş gördüm.
zigana imiş canım kardeşime sordumm şimdibahçelide trabzon pidecisi mi ?
hiç duymadım.. halbuki bahçeli çocuğuyum ben yaa
bir araştırma yapayım
evet şöbiyet bi nebze daha hafif oluyor muhallebili olduğundano zaman sen baklava değil söbiyet ye daha hafif
ha onu de ramazana başlayalı bugün 3. gün..ilk gün annemdeydik kaldı dün dışarıdaydık kaldı bugün kalmasın inşaallah.. yaw bir de kp bende ://hımm çok mantıklı gerçekten. peki ramazanda hangi saatlerde yapıyosun
anlaşıldızigana imiş canım kardeşime sordumm şimdi
gelir tatlım bizde daha neler neler var yaşamak gerek kolayına olmadım 80 kiloevet meyvede gelmişti.unutmuşum orayı sen söyleyince hatırladım
muhallebi değil o kaymakkevet şöbiyet bi nebze daha hafif oluyor muhallebili olduğundan
zamanla laışıyor insan.ben ikiden fazla yapamıyorumvalla ilk gün canım çıktı ilk 10 dakika da bittim şimdi şimdi yeni alışıyorum
inşallah ramazan sonrası diyorum kilo almadan ve birazda verebilirsem şahane olacak en azından ramazan ayı içinaslında o da kilo aldırmama da inanılmaz etkili ama işte olmuyor yaw..
gitmedi mi hala o yaaha onu de ramazana başlayalı bugün 3. gün..ilk gün annemdeydik kaldı dün dışarıdaydık kaldı bugün kalmasın inşaallah.. yaw bir de kp bende ://
daha gitmedimi.geç odana yap hiç takmaha onu de ramazana başlayalı bugün 3. gün..ilk gün annemdeydik kaldı dün dışarıdaydık kaldı bugün kalmasın inşaallah.. yaw bir de kp bende ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?