2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

giriş bahçesi var birde giriş var üst katı var mı bilmiyorum ama otantik bir dizayn var emekte cadde üzeri b,r yer
valla dehşet güzel bi yerdi ortaya söylemilerdi sütle ikram etmişlerdi.ortamda güzeldi.yanlış hatırlıyorda olabilirim.üç sene olmuştur orda yiyeli

kızlar baklavadan künefeden direk spora dalıcam ama aranızda leslie yapan var mı
leslie kraliçesi harikoma ben daha bir mil yapıyorum o 3mile kadar çıkıyor belki daha fazla güzel işe yarıyor bence başladım başlayalı iyi kilo veriyorsun

aynen befercimm

hayır saat çok erken akşama kadar bu katmer antap yemekleri vs.. konuşulmaya devam ederse bayıljağım
kuzummmm oyyy kıyamammmm bende ankarada kardeşim trabzon pidecisine götürmüştü çatal kaşık yok farklı bir yerdi bahçelide bende o bayılmıştımmm epeyde tuzlu bir yerdi

leslie kraliçesi harikoma ben daha bir mil yapıyorum o 3mile kadar çıkıyor belki daha fazla güzel işe yarıyor bence başladım başlayalı iyi kilo veriyorsun
valla etkisi vardır umarım.. hareketleri zorlamıyor beni rahat.. ama 48 dk sıkılıyorum bir süre sonra.. yine de tamamlamadan bırakmıyorum.. ah bir de şu yürüyüşlerimi sıklaştırsam.. havalar bir el vermedi ki.. soğukta üşeniyorum.. yağmurda yürüyemiyorum ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…