ben ödüllerimi akşamları ramazan simidi var burda ondan yana kullanıyorum merak etmeodül verebilirsin kendine
katmer baklavayı solladı çok ağır geliyor bana baklavanormalde baklavacıya götürüyorlar bizi
hahahaa bu kadar olur
ev ve işyerlerimiz tam tersi yerlerde iş yerim sarıgüllükte :)
kapatalım dimi kuzu bu konuyu birde burda yeni moda dondurmalı katmerkatmer bayılıyorummmm...of ya oruç oruç:)
türkiyenin hertarından arkadaşlar mevcutBomba gibiyim konunuzu görüp dalmak istedim :)) nerelerdensiniz kızlar :)
off off off diyorumkapatalım dimi kuzu bu konuyu birde burda yeni moda dondurmalı katmer
tam yerindesin canımkızlar baklavadan künefeden direk spora dalıcam ama aranızda leslie yapan var mı
valla dehşet güzel bi yerdi ortaya söylemilerdi sütle ikram etmişlerdi.ortamda güzeldi.yanlış hatırlıyorda olabilirim.üç sene olmuştur orda yiyeligiriş bahçesi var birde giriş var üst katı var mı bilmiyorum ama otantik bir dizayn var emekte cadde üzeri b,r yer
leslie kraliçesi harikoma ben daha bir mil yapıyorum o 3mile kadar çıkıyor belki daha fazla güzel işe yarıyor bence başladım başlayalı iyi kilo veriyorsunkızlar baklavadan künefeden direk spora dalıcam ama aranızda leslie yapan var mı
cumbadır o hayatım süt meyve ikram gelir nokta atışı yapmışşınvalla dehşet güzel bi yerdi ortaya söylemilerdi sütle ikram etmişlerdi.ortamda güzeldi.yanlış hatırlıyorda olabilirim.üç sene olmuştur orda yiyeli
ben zaten çok yiyeyem tatlıyla aram yok.en fazla 1 dilim alabiliyorumkatmer baklavayı solladı çok ağır geliyor bana baklava
kuzummmm oyyy kıyamammmm bende ankarada kardeşim trabzon pidecisine götürmüştü çatal kaşık yok farklı bir yerdi bahçelide bende o bayılmıştımmm epeyde tuzlu bir yerdiaynen befercimm
hayır saat çok erken akşama kadar bu katmer antap yemekleri vs.. konuşulmaya devam ederse bayıljağım
valla etkisi vardır umarım.. hareketleri zorlamıyor beni rahat.. ama 48 dk sıkılıyorum bir süre sonra.. yine de tamamlamadan bırakmıyorum.. ah bir de şu yürüyüşlerimi sıklaştırsam.. havalar bir el vermedi ki.. soğukta üşeniyorum.. yağmurda yürüyemiyorum ://leslie kraliçesi harikoma ben daha bir mil yapıyorum o 3mile kadar çıkıyor belki daha fazla güzel işe yarıyor bence başladım başlayalı iyi kilo veriyorsun
böğrüme taş oturdu oyhhhhhhhkapatalım dimi kuzu bu konuyu birde burda yeni moda dondurmalı katmer
aa süper ya ben sıkılıyorum sanki nasıl düzene oturttuntam yerindesin canım
günlük 48 dk yapıyorum hemen hemen
o zaman sen baklava değil söbiyet ye daha hafifben zaten çok yiyeyem tatlıyla aram yok.en fazla 1 dilim alabiliyorum
genelde yaparızkızlar baklavadan künefeden direk spora dalıcam ama aranızda leslie yapan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?