beni anlayan birisi var ne güzelgelir tatlım bizde daha neler neler var yaşamak gerek kolayına olmadım 80 kilo
zamanla laışıyor insan.ben ikiden fazla yapamıyorum
yaw yok oğluyla takılıyorlar.. gidecek gibi de değil.. neyi bekliyor ne bekliyor anlayamadım.. sorulmuyor da.. adama da bir şey diyemem aman hemen başka çekerler vah ben rahatsız ettim vs.. vs.. biraz alınganlık libodaları yüksektir de baba ve oğulungitmedi mi hala o yaa
ay tv büyük karşısında güzel oluyordu.. şimdi telefondan mı yapayım ay.. ://daha gitmedimi.geç odana yap hiç takma
bide güzel kahvaltı mekanı vardı onunda adını unuttum.güzeldigelir tatlım bizde daha neler neler var yaşamak gerek kolayına olmadım 80 kilo
suhan sen oruç diilsin galiba :)))bide güzel kahvaltı mekanı vardı onunda adını unuttum.güzeldi
ben korusam yine iyidir diye düşünüyorum ramazandainşallah ramazan sonrası diyorum kilo almadan ve birazda verebilirsem şahane olacak en azından ramazan ayı için
benim dilim dışarı çıktı bu yemek konuşmalarından aysuhan sen oruç diilsin galiba :)))
canım Antep te her türlü yemeğin en güzeli var ciddenbide güzel kahvaltı mekanı vardı onunda adını unuttum.güzeldi
Adana’dan katılıyorum paso yatıyorum canım sen peki
yaw yok oğluyla takılıyorlar.. gidecek gibi de değil.. neyi bekliyor ne bekliyor anlayamadım.. sorulmuyor da.. adama da bir şey diyemem aman hemen başka çekerler vah ben rahatsız ettim vs.. vs.. biraz alınganlık libodaları yüksektir de baba ve oğulun
ay telden gıcık oluyoray tv büyük karşısında güzel oluyordu.. şimdi telefondan mı yapayım ay.. ://
evleneli mi ne kadar oldu ?ay sor eşine neden burda diye..ne kadar oldu kuzum sizin evliliğe
acilen kapatalım.şu saatte benimde midem kazındıbenim dilim dışarı çıktı bu yemek konuşmalarından ay
ramazan geçsinde geleceğimcanım Antep te her türlü yemeğin en güzeli var cidden
ben çok zor alıştım dışarda yemek yiyemezdim ama şimdi gör beni. mesela nohut dürüm çok saçma gelmişti şimdi canım istiyo baya baya
bende en iyisi çıkın çıkın gelin siz
bizde çalışıyoruz ppuffff.bende akdenizliyim maraş tarafları diyeyimAdana’dan katılıyorum paso yatıyorum canım sen peki
evetevleneli mi ne kadar oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?