ee ne işi var bunların bukadar yeni evli sayılırsın kuzum bi hafta oldu dımı kbye1 yıl olacak az kaldı
Yakın gelmiştim 2 defa :) ben hem yeni evliyim hem yeni hamileyim o yüzden eşim çalıştırmıyor :)bizde çalışıyoruz ppuffff.bende akdenizliyim maraş tarafları diyeyim
sana nekadar olduYakın gelmiştim 2 defa :) ben hem yeni evliyim hem yeni hamileyim o yüzden eşim çalıştırmıyor :)
Anlamadım :) ne zaman mı geldim 10 sene oldu :)sana nekadar oldu
kp tekee ne işi var bunların bukadar yeni evli sayılırsın kuzum bi hafta oldu dımı kbye
oldu ya bir haftayı geçti hattaee ne işi var bunların bukadar yeni evli sayılırsın kuzum bi hafta oldu dımı kbye
sen ne kadarlık evlisin dedi :)sana nekadar oldu
yaw yok oğluyla takılıyorlar.. gidecek gibi de değil.. neyi bekliyor ne bekliyor anlayamadım.. sorulmuyor da.. adama da bir şey diyemem aman hemen başka çekerler vah ben rahatsız ettim vs.. vs.. biraz alınganlık libodaları yüksektir de baba ve oğulun
bide güzel kahvaltı mekanı vardı onunda adını unuttum.güzeldi
len ben niye muhallebi sanıyorum
aynen yaa hem israf oluyor ayrıcaorkide mi acaba? kahvaltı olayınıda çok abarttılar çok 40/50 kişi başı kahvaltı mı olur ya
kızlar bana gelin kahvaltıya.. envay çeşit süslü masa sınırsız hizmet kaynar çay eşliğinde..aynen yaa hem israf oluyor ayrıca
geçtiğimiz haftasonu arkadaşlarla gidelim dedik çoğu mekan doluydu bizde sonunda piknik yaptık :)
adres alıyımkızlar bana gelin kahvaltıya.. envay çeşit süslü masa sınırsız hizmet kaynar çay eşliğinde..
ben aştım kendimi bu kahvaltı konusunda.. herkesi sadece kahvaltılara çağırasım var
ay ben deeee pek severim pek..adres alıyım
kahvaltıları asla kaçırmam
çok teşekkürler canımay ben deeee pek severim pek..
canımözelden yazayım ama sen Ankara'dayım Harikamo de ben anına yeterim valla :)
yeter ki gelin çıkın çıkın gelin :)
aynen yaa hem israf oluyor ayrıca
geçtiğimiz haftasonu arkadaşlarla gidelim dedik çoğu mekan doluydu bizde sonunda piknik yaptık :)
vayy vayy vayy ellerine sağlık kuzucankızlar bana gelin kahvaltıya.. envay çeşit süslü masa sınırsız hizmet kaynar çay eşliğinde..
ben aştım kendimi bu kahvaltı konusunda.. herkesi sadece kahvaltılara çağırasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?