vayy vayy vayy ellerine sağlık kuzucan
ay ben deeee pek severim pek..
canımözelden yazayım ama sen Ankara'dayım Harikamo de ben anına yeterim valla :)
yeter ki gelin çıkın çıkın gelin :)
canımm teşekkür ederim.. ben seviyorum birlik beraberliği iyiliği dostluğu arkadaşlığı ne bileyim kurban olduğum fazla fazla vermiş bu duyguları banagönlü yüreği geniş arkadaşım benim
Buralardayım canım nasılsın ❤Zipzip- nerdesin yaw.. bahçe deyince aklıma düştün :)
bizim de bahçemiz var şükürler olsun.. biz de o miss kahvaltı keyfini orada yapıyoruz tabi havalar el verdikçe.. valla dışarıya hiç gerek yok
canımm teşekkür ederim.. ben seviyorum birlik beraberliği iyiliği dostluğu arkadaşlığı ne bileyim kurban olduğum fazla fazla vermiş bu duyguları bana
amin hiç bir kimsenin yüreği güzel olanın kırılmasına izin vermesin Rabbimhiç kırılmasın o güzel yüreğin senin...
sevgi sözcüğü.pıtrcık gibi düşünpompili ne yaa
Buraya etiketi görünce geldim canım,ben de iyiyim daha sık gelZipzip- cım gözlerim arıyor seni :)
valla daha çok canlandırmak lazım buraları ki vakit geçsin bitsin hemenBuraya etiketi görünce geldim canım,
Cok vakit bulamıyorum ama gelmeye calısırım ramazanda buralar sessiz zaten ama benim hiç halim olmuyor
Nasılsın canım ❤harikamo tarifler eklenmiş baktınmı
evet baktım bu hafta sonu annemleri çağıracağım bakalım yaptıklarımı resimleyip yazacağım bir yere.. daha zamanım çok diğer misafirlerden sonra eler yollarım foruma daharikamo tarifler eklenmiş baktınmı
Aynen valla aksam olsun diye bekliyorum işin olmadıgı zaman etiketle gelirim ben :)valla daha çok canlandırmak lazım buraları ki vakit geçsin bitsin hemen
kendimi dinlesem benim de olmuyor..
oyalanacak bir şeyler bulmaya gayret harikamoove Zipzip- :)
okiş :)Aynen valla aksam olsun diye bekliyorum işin olmadıgı zaman etiketle gelirim ben :)
Bildirim yapmana gerek yok canım,evet baktım bu hafta sonu annemleri çağıracağım bakalım yaptıklarımı resimleyip yazacağım bir yere.. daha zamanım çok diğer misafirlerden sonra eler yollarım foruma da
acaba yine ben katılcağım die bildrimek gerekiyor mu ? onu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?