Tamam canım aklına takılan varsa sorarsın banada yemek bölümündedecanımm yaa peki tabi
hadi yaa bilmiyordum ki ben hakkaten sütaşın her ürününü severek kullanıım içime de siner..Simdi yemek yaparken süt kullanıyorsun ya resmini cekeceksin :)
Kazanırsanda belki sütas ürünleri gelebilir :))
Gayet az yiyormussun canım ama sahura dikkat et ihmal etme canımvalla ilk gün sadeeeceee çorba uyurken bir kase yoğurt
ama dün ödül günüm oldu mecburen :)
bugün d ebir tabak çorba düşünüyorum belki bir kase salata olur sonuç itibari ile bir parça bir şey yiyeceğim
orası kesin çok soru sorarım yanlış bir şey yapmamak içinTamam canım aklına takılan varsa sorarsın banada yemek bölümündede
Yeni bugün belli oldu canım zaten bende seviyorumm sütas ürünlerini bizde hep kullanırızhadi yaa bilmiyordum ki ben hakkaten sütaşın her ürününü severek kullanıım içime de siner..
maşaallah aman bozulmasın inşaallah
Sor tabiki burdayım canım ❤orası kesin çok soru sorarım yanlış bir şey yapmamak için
bu süper yaa :)Yeni bugün belli oldu canım zaten bende seviyorumm sütas ürünlerini bizde hep kullanırız
Merakla bekliyorum canım ❤bu hafta sonu annemleri ağırlayacağım topluca ilk denememi o vakit yapacağım
başarılı olursam hepsini resimleyip yazacağım
belki hemen paylaşımda bulunabilirm çok güzel olduğuna inanırsam
ben girdim ya işin içine hahaha
Sebebi belli değilmiş ki canım sormayın yazmıs :))ben girdim ya işin içine hahaha
YUMURTA YE CANIM NASIL AÇ KALIYORSUNbu arada sahurları nasıl yapıyorsunuz?
ben gece 1 gibi ya bir bardak su ya da bir kase yoğurt yeyip uyuyorum..
aslında sahura kalkmak daha makbul ama çalışan için hakkaten yat kalk bir daha yat ve teekrar kalk zor çok zor ://
çıktınmı mapustan ablaSelamlar hanımlar
canım eşimin işinden dolayı burdayızamesia evli misin canım eşinden dolayı mı burdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?