Biraz önce salıverdiler
ne suç işledin bide iki gün sürdü
Siyaset en sevdiğimrahmet okumadım helva filan dedim
bişey kalmamış zaten geriyeHaaaa birde mezarlık dedim
evet
canım eşimin işinden dolayı burdayız
aynen aynen kesinlikle öyle canımçok pahalı bir hal aldı burası İstanbul ankara ile yarışır ev fiyatları kira fiyatları
günü birlik gezilerden dolayı resturantlar çok pahalandı.
bende buralıyım benim için çok sıkıntı değilimde eşimin işinden dolayı şehir değiştiremiyoruz.
saygı sevgi höşgörü kalmadı. çok ama çok farklı bir hal aldı 5 sene önce bile böyle değildi. gittikçe kötüleşiyor.aynen aynen kesinlikle öyle canım
ben istanbuldan geldim gerçekten orayla yarışır durumda şu an
bi ara antepte yaşamayı düşünmüştük biliyormusun eşimlesaygı sevgi höşgörü kalmadı. çok ama çok farklı bir hal aldı 5 sene önce bile böyle değildi. gittikçe kötüleşiyor.
kısa süreliyse deneyimlenebilirbi ara antepte yaşamayı düşünmüştük biliyormusun eşimle
ya bak kötü yer değil büyükşehir tabiki sıkıntıları olacak ama git gide bağnaz bir hal alıyor millet uzaya çıkıyor burda insanlar 5yaşındaki kız çocuğunun başını kapatmaya çalışıyor.bi ara antepte yaşamayı düşünmüştük biliyormusun eşimle
zaten şuan oyle bişey yok iki üç sene önce öyle bi durumlar olmuştukısa süreliyse deneyimlenebilir
ama uzun vade tavsiye etmiyorum malesef
evet görmüştüm suriyelleri.hatta baya baya zenginleir yerleşmiş lüks mekanlar falan açmışlardıya bak kötü yer değil büyükşehir tabiki sıkıntıları olacak ama git gide bağnaz bir hal alıyor millet uzaya çıkıyor burda insanlar 5yaşındaki kız çocuğunun başını kapatmaya çalışıyor.
arap kültürü çok etkili oldu.
çok fazla suriyeli var
çok hastalık var.
kv yiz galiba ne yapar bilmiyorumne yiceksiniz bugün
canım işte bi tarafta avmlerde hep zengin suriyelileri görürsün bi tarafta dilenenleri görürsün.evet görmüştüm suriyelleri.hatta baya baya zenginleir yerleşmiş lüks mekanlar falan açmışlardı
acıcanım işte bi tarafta avmlerde hep zengin suriyelileri görürsün bi tarafta dilenenleri görürsün.
çok ilginç bi yer oldu
aç aç gitme markete çok harcarsın denenmiş onaylanmış bir duyguçıkışta markete uğrayacağım.inş çok harcama yapmadan çıakrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?