yumurta almam lazım.iftardan sonra çıkamıyorumaç aç gitme markete çok harcarsın denenmiş onaylanmış bir duygu
sadece o işe sıkıntı yokyumurta almam lazım.iftardan sonra çıkamıyorum
ekmeğimi yumurtamı alıp usulca uzaklaştım oradansadece o işe sıkıntı yok
hoşgeldin topiğin adı başkaydı sonradna 2019 yaptıkSelam kızlar 2018 de başlamışız 2019 devam☺
sağol kuzum.günaydınHayırlı sahurlar kızlar
günaydın ablaGünaydınlar hanımlar
günaydın abla
nabersinGünaydınlar şeker
nabersin
ekmeğimi yumurtamı alıp usulca uzaklaştım oradan
allah allah nolduki.sormadınmı.eşin tutuyormudün bizde gitmedik kv ne oldu bilmiyorum.
evde hazırladım evde iftar yaptık.
eşimin bir sıkıntısı var ama anlamadım 2 gündür hiç konuşmuyoruz hiç hayır olsun
tutuyor evet. soruyorum yok bir şey diyor.allah allah nolduki.sormadınmı.eşin tutuyormu
ortaya para konmuyorsa sıkıntı var ,olan para birden yok oluyorsa oda sıkıntı.annesine falan gidiyor olabilir yada kardeş vs varsa.benim kız kardeşimde öyle oluyor.abla diyor oturup heray hesap yapıyoruz.tamam doğru çıkıyor şuraya buraya diye sonra bi duyuyorum başkasından annesine hop 500 atmış kardeşinin kirasının üstünü tamam lamış vs.bizde birikim ortak gidiyor nasıl çözülür bilmiyorum ama ipleri eline al derim.ama sert olmayacak şekilde.yada biriktirdiğini sen ayırı haberi olmasın.ben başladım ayrı ama ufak aylık 100 gibi.annesini arasaydın ağız araması yapsaydın anne size gelecek vs gibilerindentutuyor evet. soruyorum yok bir şey diyor.
valla çok yoruldum kimsenin nazını niyazını çekemiyorum. benim derdim o kadar çok ki başkasının derdini çözemiyorum.
sıkıntı paradır bende sıkıldım artık bu durumdan.
ben yola bir kuru ekmek için çıktım ama değişmedi o kuru ekmeğin yanına bir şey konulmadı hep yok denildi hep olacak denildi ama olmuyor. hele bana gelince para her zaman yok deniyor iş yapıyor uğraşıyor biliyor görüyorum ama o para eve gelmiyor nereye gidiyor ne oluyor bilmiyorum ama o para eve gelmiyor.
bende artık soruyorum para nerde şu harcama var şu ihtiyaç var diye ama her vakit yok deniyor. benim aldığımda ancak ya kredi kartına yetiyor yada ev kredisine ... yetişemiyorum ... para kaygım olmasın istiyorum. biriktiriyorum çok güzel para sonra hoop bir ihtiyaç çıkıyor hepsi akıp gidiyor elimden... para biriktirip araba alıyorum ama araba hep onun işine gerek olduğu için o kullanıyor ben kullanamıyorum ben ya yürüyorum ya otobüse biniyorum ya taksiye sürüm sürüm sürünüyorum yani.
dünden hastaneden işe taksi ile geçtim geldim taksi parası 15 lira tuttu alırım senden dedim akşam telefonun yanına bıraktı al taksi paran diye sürat yaptı. oysaki araba onda idi yoksa ben arabam ile gidip gelecektim ...tek araba olmuyor vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?