aynı bebişim hiç değişiklik yok arada iş oluyor yapıyorum sıkıntı iş çözüyorum ancak.sen işyerinde neler yaptın befer
suhan kız kulaklarını çınlattım,senin hatun yeni diziye başlamışbende bir tel görüşmesi yaptım sıkıldım ve işim var deyip kapadımenerjim sömürüldü resmen
şimdi sıkıntı iş bulma durumlar ortadaaynı bebişim hiç değişiklik yok arada iş oluyor yapıyorum sıkıntı iş çözüyorum ancak.
gereksiz işler yapıyorum kırık düzen idare ediyoruz .
iş arıyorum ama piyasa çok kötü o tarafa da bi şey bulamıyorum
kimsuhan kız kulaklarını çınlattım,senin hatun yeni diziye başlamış
gelini almasam kaçacaktım saten :)istersen arayayım bugün erken çık bendensin
idare et biraz daha yawrum, gerçekten zor iş bulmak.aynı bebişim hiç değişiklik yok arada iş oluyor yapıyorum sıkıntı iş çözüyorum ancak.
gereksiz işler yapıyorum kırık düzen idare ediyoruz .
iş arıyorum ama piyasa çok kötü o tarafa da bi şey bulamıyorum
ebennnnnn sen işte sen
hayırlı olsun diiiiicedimmmm apla bi resim neyin imzala bize artıkımha evet yeni diziye başladım malum.oynuyorum ama kendim izlemiyorum kendimi
hosbuldumhoşgeldin canım
hiç enerjim yok bos bos oturup kargo beklıyorumiyidir sen? gel açık açık yazışalım
setteyim eve geçince yollayayımhayırlı olsun diiiiicedimmmm apla bi resim neyin imzala bize artıkım
evet bu karakter dikkat çekecek gibibence özünü bulacak bu diziyle hayatının zirvesine çıkacak.şimdiye kadar bu kılıkla dizilerde oynamıyordu
bende yavaş yavaş çöküyorum açlık fena olmaya başladıhosbuldum ♥
hiç enerjim yok bos bos oturup kargo beklıyorum
bakalım göreceğizevet bu karakter dikkat çekecek gibi
hangisi ki acabao değilde benim bitanecik dizim bitiyor yaw son 3 bölüm ciddi manada üzülüyorum
iştee bu yaaa.beni sizler var ettinizben sana güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?