kargo gelse bu seferde cocuklar park dıcek sıcakta park hıc cekılmıyorbende yavaş yavaş çöküyorum açlık fena olmaya başladı
hımmmm izlemedim hiç, dizi olayını bitirelim artık hep birlikte kitap okuyalım, hatta bi grupta ona kursakmı kiistanbullu
ben katılırım kıtap seysınehımmmm izlemedim hiç, dizi olayını bitirelim artık hep birlikte kitap okuyalım, hatta bi grupta ona kursakmı ki
kargo gelse bu seferde cocuklar park dıcek sıcakta park hıc cekılmıyorbugun tersımden kalktım zaar herseye bahanem var
hımmmm izlemedim hiç, dizi olayını bitirelim artık hep birlikte kitap okuyalım, hatta bi grupta ona kursakmı ki
kubdef şettirirse bende şettiririmben katılırım kıtap seysıne
oyyy demee öyleeeeee.istanbullu gelin çıkınca evde herşey duruyor.yaw ben sevemedim istanbulluyu o kızı da sevmiyorum galiba ondan
ben kv deyım zorla 2 3 posta parka yolluyor benı evde olsalar daha sabah ındınız ne parkı dıye kızardım bıdevalla park olayına hiç girmiyorum iki haftadır eve zor atıyorum kendimi
tabi ben kurarım ama 2 haftada bir bildirim yaparımsen kur
al sen in de kvyeben kv deyım zorla 2 3 posta parka yolluyor benı evde olsalar daha sabah ındınız ne parkı dıye kızardım bıde
huysuz şirin gibi hissettim kendimioyyy demee öyleeeeee.istanbullu gelin çıkınca evde herşey duruyor.
pompirik kitap önerisi verebilirimpompilimler şimdide okuyordu
izliyordum başlarda artık yok çarpışmaya bakıyorum.. kıvaç delisi olduğumdanavlu izleyen yok mu
okumadığımızı kim söyledi adın hanımtabi ben kurarım ama 2 haftada bir bildirim yaparımneyse ciddiyim kitap okuyalım dizi izlemekten iyidir.
ben okuyorm aslında maksat sizide aydınlığımla aydınlatmak
hakkını yemeyem sımdı oda ındırıyo ekstra benden de beklıyoal sen in de kvye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?