- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
sensin ookumadığımızı kim söyledi adın hanımbir mum diğerini yakmıyorsa etrafa ışık saçmıyorsa mum değildir tarzı bi atasözü yada bunabenzer bişey vardı.sen osun zaaarr
cıksavlu izleyen yok mu
huysuz şirin gibi hissettim kendimi
onu sevmem bunu sevmem hahaha
lesli yapma teknikleripompirik kitap önerisi verebilirim
Öyle kadroya nıye tutmadı bu fılm ya avlu ızleyen bırıyle karsılasmadım daha bı tek benım ıcın cekıyo olamazlar heralde
hiçhakkını yemeyem sımdı oda ındırıyo ekstra benden de beklıyohayır benım torunum mu bana ne
vallaa açarsa takip ederim kitapta okurum hatta günlük işleride ekleriz oh misss.takip edilen topik sayısı 21363134654sdlsldjıhfshsensin o
neyse şimdilik elit gelin kimliğimi bozmayem kv leyle kv olmaya degmezhiçkimin torunuysa o indirsin parka indirmek ona düşer
bende çıkacağım.kağıt kebabı var bizde.cacık .elma dilim patates,domates,biber bide çorba
Öyle kadroya nıye tutmadı bu fılm ya avlu ızleyen bırıyle karsılasmadım daha bı tek benım ıcın cekıyo olamazlar heralde
mantıklıneyse şimdilik elit gelin kimliğimi bozmayem kv leyle kv olmaya degmez
tamam ben ramazan sonu bakayım, totom yemedi şimdi.vallaa açarsa takip ederim kitapta okurum hatta günlük işleride ekleriz oh misss.takip edilen topik sayısı 21363134654sdlsldjıhfsh
iki haftaya bir bildirim olursa sıkıntı olmaz bu ara.sadece bildirim olsa bile yeter.sen msait olduğunda fikir alışverişler kitap yorumları yaparız.düşün sen bunutamam ben ramazan sonu bakayım, totom yemedi şimdi.
bu arada ınce memed okuyorum,
geçen hafta azra kohen-gör beni okudum çok iyiydi tavsiye ederim
ok.iki haftaya bir bildirim olursa sıkıntı olmaz bu ara.sadece bildirim olsa bile yeter.sen msait olduğunda fikir alışverişler kitap yorumları yaparız.düşün sen bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?