off ince memed mi dedin dora bir resmini çeker misin.. orta okulda okudum aklımdan çıkarmadığım çıkaramadığım tek kitap bir bakayım o mu .. defalrca okuyabilirim ama hiç bir yerde bulamadım.. bu eşkiya olandı değil mi ? umarım yanlış anımsamıyorumdurtamam ben ramazan sonu bakayım, totom yemedi şimdi.
bu arada ınce memed okuyorum,
geçen hafta azra kohen-gör beni okudum çok iyiydi tavsiye ederim
sucuklu yımırta yicem bugün :)bende kaçar kızlar, haydi şimdiden afiyet olsun.
pide yemeyin!!!!!!
tam çıkıyordummm.dağıldım.bu ne abiiok.
bu gece bi istihareye yatayım
muhtemelen oduroff ince memed mi dedin dora bir resmini çeker misin.. orta okulda okudum aklımdan çıkarmadığım çıkaramadığım tek kitap bir bakayım o mu .. defalrca okuyabilirim ama hiç bir yerde bulamadım.. bu eşkiya olandı değil mi ? umarım yanlış anımsamıyorumdur
afiyet olsunsucuklu yımırta yicem bugün :)
evet eşkiya ince memed. yaşar kemaloff ince memed mi dedin dora bir resmini çeker misin.. orta okulda okudum aklımdan çıkarmadığım çıkaramadığım tek kitap bir bakayım o mu .. defalrca okuyabilirim ama hiç bir yerde bulamadım.. bu eşkiya olandı değil mi ? umarım yanlış anımsamıyorumdur
ben de istiyorum nasıl nereden alabilirm bir el at bana yaaevet eşkiya ince memed. yaşar kemal
sağol Allah ın güzeli :)afiyet olsun
hemen pdf oku canım bu akşam başla ben pdf okuyorum.
tel e geçiyorum atarım hemenben de istiyorum nasıl nereden alabilirm bir el at bana yaa
Öyle kadroya nıye tutmadı bu fılm ya avlu ızleyen bırıyle karsılasmadım daha bı tek benım ıcın cekıyo olamazlar heralde
canım benim telin andorind mi yoksa ayfon muevet ama nasıl ?
apple beferim :)canım benim telin andorind mi yoksa ayfon mucahiller gibi yazdım yaaa
bana da arada egretı gelıyo ama yıne de ıyıdırbiraz yapmacık geldi bana.hiç izledinmi de yok izlemedim.fragmandan gördüğüm o.demet gitmedi o diziye tamam iyi oyuncudur ama onunla olmadı bence
hangı dızı hemen ızleyelımiki dakikada dizi yorumculuğuda yaptım artık gönül rahatlığıyla eve geçebilrim
bende son 5 bolumu ızlemedım tv den kayıt edıyorum yazın tatıl de esımle toplu ızlıcezben izliyorum ama tvden değil
netten izliyorum puhu tvden canım isteyince açıyorum bakıyorum.
4-5 bölüm birikti ama bu aralar biraz ara verdim
Hayırlı iftarlar canısılar afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?