işte benden hiç gitmiyor iş yerinde of yaa :// aynen gerçekten berbat yaaAy bide işyerinde geldimi uyku ,bazen rezil uyku deriz cok tatlı ama en olmayacak yerde gelir o berbatt
Kız bidaha yeee kalk bian önce sende kaplumbağa gibi kalır tabi sana bulaşıklarvardı dimi öyle bi reklam hatırlayamadım hepsini bak bende:)))
Sil buyur canım de aman valla o toz beni bitiriiyo inanki bide yol kenarında olunca tamambenimde geçen haflarda bahar temziliği yapıldı gir bak heryer heryerde sağolsun kv açılmadık balkon kapısı penceresi bırakmıyor hertaraf bir karış toz
maalesefya toz bitmiyor kii.. Allah ım yaa dün gece de ben girdim bütün evin tozunu aldım.. şimdi akşam gitsem bir karış toz kesin olmuştur yine..
yapacak gerçekten bir şey yok toz illetine :// :)
Kızz uyumaaa bir titre kendine gel amanhaaişte benden hiç gitmiyor iş yerinde of yaa :// aynen gerçekten berbat yaa
Ahahaaaaahemen başıma gelen bir hikayeyi paylaşayım..
arkadaşım evine gitmiştim evladımla küçüktü o zaman.. neyse tam çıkacakken eldivenin tekini bulamadık bir.. aa bir baktım kalorifer peteğinin arasından çıktı.. arkadaşım da aynısı demişti.. korkulur senden bileek attın sen eldiveni temiz olup olmadığımı görmek için
şimdi senBlue_Peri :))
Bi dürtme butonu olsa da sen uyuyacagında suhanla dürtsek seniuyuyamıyorum ki zaten ay
valla bir oda kestirdim gözüme az önce.. kilidi de var.. içeride küçük çaplı ikili deri koltuk d avar.. ana accık kıvrılsma oraya be yaaBi dürtme butonu olsa da sen uyuyacagında suhanla dürtsek seni
kıyamam kuzum yaaaaaavalla bir oda kestirdim gözüme az önce.. kilidi de var.. içeride küçük çaplı ikili deri koltuk d avar.. ana accık kıvrılsma oraya be yaa
çok acıklıyım çokkıyamam kuzum yaaaaaa
ay vallahi yok yaa
ben öyle biri değilim ben öyle biri değilim hahaha
bu satte basıyor uyku, kilitle kendini odaya yarım saat yeter aman iftarı orada yapma daçok acıklıyım çok
bak ya :))
aynen yaa ben sağdan sağdan kaçyım az sonra.. hakkaten bayılacağım.. iyi ki sizler varsınız da birazun açıldımbu satte basıyor uyku, kilitle kendini odaya yarım saat yeter aman iftarı orada yapma da
Kıvrıl biz haber ederik sana biri gelirse 3 kere Iskık ıslık ıslııııık deriz uyuvalla bir oda kestirdim gözüme az önce.. kilidi de var.. içeride küçük çaplı ikili deri koltuk d avar.. ana accık kıvrılsma oraya be yaa
hahhahaKıvrıl biz haber ederik sana biri gelirse 3 kere Iskık ıslık ıslııııık deriz uyu
aynen yaa ben sağdan sağdan kaçyım az sonra.. hakkaten bayılacağım.. iyi ki sizler varsınız da birazun açıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?