cıks olmadıaynen ay deneyeceğim elbet..ille ki çiflerim tencere çaydanlık.. hoş artık çaydanlık kullanmıyorum da..
ama bunları hep bulaşık süngeri ile..
kendimce hep derim ki bir kadının temizliği tenceresinin altından belli olur.. o bakımdan gittiğim yerde bulaşık bendeyse bakarım ister istemez o tencerenin altına...
benim hepsinin altı miss gibi pas parlak olmazsa bana rahat yok :)
Sabahları baya su istiyorum ama geneli hep acım sizi bile yiyebilirimiyi bende acıktım yaff
Sabahları baya su istiyorum ama geneli hep acım sizi bile yiyebilirim
Korkulur bundancıks olmadıne diye bakıyorsun milletin tenceresinin altına
Ben AC kurt gibi saldırıyorum yemeklere valla ama iki alıp şişiyorum ,o dediğin bende yemekten sonra oluyor bulaşıkları balkondan fırlatasım falan geliyoyemek yemeye bile halim yok.o haldeyim bende
düşünsene geliyormuş çaktırmadan kontrol ediyormuşKorkulur bundan
Ben AC kurt gibi saldırıyorum yemeklere valla ama iki alıp şişiyorum ,o dediğin bende yemekten sonra oluyor bulaşıkları balkondan fırlatasım falan geliyo
ben de açlık susuzluk iyi de.. uyku dayanamıyorum ://Ben AC kurt gibi saldırıyorum yemeklere valla ama iki alıp şişiyorum ,o dediğin bende yemekten sonra oluyor bulaşıkları balkondan fırlatasım falan geliyo
Valla Komşum olsa şuan hiç kabul etmwzdim onu o halde evlerdüşünsene geliyormuş çaktırmadan kontrol ediyormuşhalı altı,dolap içi,kapı üstü
Uykucu şirin seniii ah bende uyuyabilsem:)ben de açlık susuzluk iyi de.. uyku dayanamıyorum ://
hemen başıma gelen bir hikayeyi paylaşayım..
arkadaşım evine gitmiştim evladımla küçüktü o zaman.. neyse tam çıkacakken eldivenin tekini bulamadık bir.. aa bir baktım kalorifer peteğinin arasından çıktı.. arkadaşım da aynısı demişti.. korkulur senden bileek attın sen eldiveni temiz olup olmadığımı görmek için
şimdi senBlue_Peri :))
ay valla hiç huyum değil suhan yaadüşünsene geliyormuş çaktırmadan kontrol ediyormuşhalı altı,dolap içi,kapı üstü
elime düşmüyor benim uyumak maalesef iş yerinde.. bir de rahatıma düşkünüm yayıla yayıla sere serpe uyumalıyım.. beni en çk bu etkiliyor ramazandaUykucu şirin seniii ah bende uyuyabilsem:)
benimde geçen haflarda bahar temziliği yapıldı gir bak heryer heryerde sağolsun kv açılmadık balkon kapısı penceresi bırakmıyor hertaraf bir karış tozValla Komşum olsa şuan hiç kabul etmwzdim onu o halde evler. oructan önce iyi bir kıyı baca pakladım amma yine hergün süpür süpürülür valla :)
Kız bidaha yeee kalk bian önce sende kaplumbağa gibi kalır tabi sana bulaşıklaray bende sofradan en son kalkıyorum.benim sinir olduğumda.yiyen ya namazım geçmesin diyor ,ya şişkinlik yaptı içeri uzanayım diyor.len barı tabağını kaldır sonra eee gesin dağ gibi bulaşık süzz alkolsüz öyle bi reklammı vardı
az cok tahmin edebiliyorum canımay valla hiç huyum değil suhan yaa
tam aksi gözüm kapalı girer çıkarım eve valla bak.. bakmam ben öle.. sohbet muhabbet benim için candır :))
ya toz bitmiyor kii.. Allah ım yaa dün gece de ben girdim bütün evin tozunu aldım.. şimdi akşam gitsem bir karış toz kesin olmuştur yine..benimde geçen haflarda bahar temziliği yapıldı gir bak heryer heryerde sağolsun kv açılmadık balkon kapısı penceresi bırakmıyor hertaraf bir karış toz
Ay bide işyerinde geldimi uyku ,bazen rezil uyku deriz cok tatlı ama en olmayacak yerde gelir o berbattelime düşmüyor benim uyumak maalesef iş yerinde.. bir de rahatıma düşkünüm yayıla yayıla sere serpe uyumalıyım.. beni en çk bu etkiliyor ramazanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?