- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
çayyyyyyyyyycigaraaaaaaaaaaaa
inş kv bişeyler yapmıştır.aklıma hiç yemek fikri yokben kaçar kızçeler, yemek yapma derdi var dahayolda düşüneyim ne yapacağımı.
hayırlı iftarlar yarın görüşürüz
evde otorouyor ama yemek yapmıyor mu yada öğlen ne yiyor bu hanım?inş kv bişeyler yapmıştır.aklıma hiç yemek fikri yok
dışarı gidinazıcık kestirdim tam dalacakken benim herif aradı of yaa ://
neyse o bile iyi geldi gerçekten..
ay yemek bende de yok ne hal etsek bilemedim :/
beferim içine mi doğdu, gidiyoruz ay taaa İstanbulllara :)))dışarı gidin
a bak o da mantıklı.. ama benim bir arkadaşın arkadaşı orada yemek dağıtma yerindeydi.. ve hiç tavsiye etmemişt.. ben de ondan iğreti olmuştum ta o zamanlar.. yine de denenebilinir. :)ben ilk defa iftar çadırına Ankara'da gitmiştim kardeşimin ünv kaydı için gittiğimizde. gazi ünv okul içerisinde öğrenciler için iftar çadırı vardı nasıl utanarak gitmiştik nasıl mahcup olmuştuk. bizim burada hiç denk gelmemiştim.
sonra kızılayda yedik. baktım insanlar direk işten çıkıp geliyor çok normal çok güzel bir şey aslında.
sonra o gün yemin ettim kendime ben neden iftar çadırına bugüne kadar neden gitmedim diye.
VE HER SENE burda açılan her çadıra gidiyorum öğrenci yerinede başka yerlerede... ve bu bambaşka bir duygu yüzlerce insan aynı yemek ile oruç açıyor aynı duyguyu yaşıyor.. öneririm eğer benim gibi daha önce gitmemiş arkadaşlar var ise...
beferim içine mi doğdu, gidiyoruz ay taaa İstanbulllara :)))
iftarı yalap şap geçiştirir yola çıkarız sonrası :))
wifi lazım buna dımı linkini atsana duruyorsaSUHAN hayatım böyle bir reklam gördüm işine yarar mı
arada yapıyor.geçen çıkarken tarif ettim yaptı.psikolojisi değişken pofpoflarsan iyi.kafası bozuksa yapmaz.dün yapmamıştı.canı istesin arar sorar şunu yapayımmı diye..bende sürekli aynı modda olamamki yorgun oluyorum moralim bozuk oluyor ne bileyim eşimle aram kötüdür.böyle durumlarda hep kendine pay çıkarıyor kendini çekiyor.evde otorouyor ama yemek yapmıyor mu yada öğlen ne yiyor bu hanım?
yok tatlım teldne ekran görüntüsü aldım yolladım sitesine girip incelemedim. sen bakmışmıydın buna benzer bir şey daha önce? evde internet yok mu?wifi lazım buna dımı linkini atsana duruyorsa
evde internet yok.tellerde olunca kapattırdık.evet buna benzer görmüştüm.üçlü priz vardıyok tatlım teldne ekran görüntüsü aldım yolladım sitesine girip incelemedim. sen bakmışmıydın buna benzer bir şey daha önce? evde internet yok mu?
arada yapıyor.geçen çıkarken tarif ettim yaptı.psikolojisi değişken pofpoflarsan iyi.kafası bozuksa yapmaz.dün yapmamıştı.canı istesin arar sorar şunu yapayımmı diye..bende sürekli aynı modda olamamki yorgun oluyorum moralim bozuk oluyor ne bileyim eşimle aram kötüdür.böyle durumlarda hep kendine pay çıkarıyor kendini çekiyor.
evde internet yok.tellerde olunca kapattırdık.evet buna benzer görmüştüm.üçlü priz vardı
bilemedimki.bazen çok yoruyor beni.bazen bakıyorum gayet iyi.çok haklısın hayatım annelerimiz öyle değil fakat bu kv neden böyle nedne anlayışşız hiç bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?