- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
çok başarılı abla
abla market poşetinin üzerine krem cif döküyorsun çelik tencereler duşakabin musluk plastikler aklına ne gelirse siliyorsun leke vs kalmıyor çok kullanışlı az enerji çok büyük mutluluk
Eki Görüntüle 2269384 buda çok başarılı bir arkadaş tencere dışlarına sıkıyorum arada.paslanmaz çelik yüzeyler için
abla ınstagram kullanıyor musun çok biliyoruz biz var diye bir sayfa var ordan bu taktiklerdenerim ben bunu kaçırmam .
Herkesede söylerim bu tüyoyu deneyeceğim bunu.
abla ınstagram kullanıyor musun çok biliyoruz biz var diye bir sayfa var ordan bu taktikler
evet toz için bunu kullanıyorum bende kokusu falan hoş
evet toz için bunu kullanıyorum bende kokusu falan hoş
ama bu parkeye damladığı an çok yaygan oluyor arkadaşım bunun yüzünden ayağı kaydı ayağını kırdı
ama bu parkeye damladığı an çok yaygan oluyor arkadaşım bunun yüzünden ayağı kaydı ayağını kırdı
Teşekkür ederim canım sanadaallah kolaylık versin canım.
nabersinTeşekkür ederim canım sanada
ablacığım bunu annemde bana tavsiye etmişti kendisi de tozlara bunu kullanıyor..
sen poşetle yap gör farkı minnoşummmkızlar çif poşete gerek kalmadan ben bulaşık singerine döküp parlatıyordum.. poşeti ben de hiç görmemiştim.. sosyal medya ağım olmadığı için hiç bir yerde kaçırmışım :)
çok takıntılı mıyım sanki şimdi fark ettimayen ay deneyeceğim elbet..ille ki çiflerim tencere çaydanlık.. hoş artık çaydanlık kullanmıyorum da..
ama bunları hep bulaşık süngeri ile..
kendimce hep derim ki bir kadının temizliği tenceresinin altından belli olur.. obakımdan gittiğim yerde bulaşık bendeyse bakarım ister istemez o tencerenin altına...
benim hepsinin altı miss gibi pas parlak olmassa bana rahat yok :)
Açlık dışında iyi canım senden nabernabersin
iyi bende acıktım yaffAçlık dışında iyi canım senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?