- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
Günaydın
kesinlikle yaaahem nasııll valla üst üste oldu ama güzel oldu..
ah istanbul ahh.. yaşanası güç ama bir o kadar da vazgeçilmez bir memleket :)
gezdim ama gezmeyle bitecek gibi değil.. bu kaçamakları ara ara yapalım dedik gezmedik yerini bırakmak istemiyorum çünkü..Günaydın gezdinmi buraları,trafik nasıldı diyim hemen:))
kız anasıGünaydınlar canım,hwerhalde bunu alacam gibi,en azından daha sade taşlı payetli filan çok istemiyorum kız anası gibi olmayım şimdi diyorum:))
gezdim ama gezmeyle bitecek gibi değil.. bu kaçamakları ara ara yapalım dedik gezmedik yerini bırakmak istemiyorum çünkü..
trafik bir dün akşam üstü fenaydı galatasaray stadının oradan geçerken bir kilitlendi o da çok çok sürmedi şükür ablacım
kız anası
düğün ne zamana abla
değişiklik olmuştur sanagezdim ama gezmeyle bitecek gibi değil.. bu kaçamakları ara ara yapalım dedik gezmedik yerini bırakmak istemiyorum çünkü..
trafik bir dün akşam üstü fenaydı galatasaray stadının oradan geçerken bir kilitlendi o da çok çok sürmedi şükür ablacım
aa yakınmış.çok az kalmış o vakitHeeee vallla kız anası gibi olmayım sonradüğün haziranda burada olacak.
aynen öyle maçtan sebepmiş..Gezmekle bitmez zaten,gerçi yorgunluğuda cabası trafik mahvediyor burayı.
Dün maç vardıya ondan o yoğunluk.
aynen ani oldu değişik bir şey oldu.. havada missti.. ne çok güneşli ne soğuk bayıldım.. tüm gün gezdik oruç ruç bir de ama hiç zorlamadı bizi.değişiklik olmuştur sana
oruçluyken iyi gezebilmişsin.ben kımıldayamıyorum.çocuklara alışveriş yapmam lazım.ance netin başında bakıyorumaynen ani oldu değişik bir şey oldu.. havada missti.. ne çok güneşli ne soğuk bayıldım.. tüm gün gezdik oruç ruç bir de ama hiç zorlamadı bizi.
arada yapmak lazım gerçekten.. hayatın rutini çok boğuyor insanı ://
aa yakınmış.çok az kalmış o vakit
hiç etkilemedi vallaa.. havasından suyundan olsa gerekoruçluyken iyi gezebilmişsin.ben kımıldayamıyorum.çocuklara alışveriş yapmam lazım.ance netin başında bakıyorum
maşallah arkadaşımı maşalahhhhiç etkilemedi vallaa.. havasından suyundan olsa gerek
hangisineramazan yarışmasına katıldım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?