sütaşa ama kabul olmayacak galibahangisine
oylama başladı orda bildirim gelmiş.ikinci yarışmaya eklerler seni.yetişmedimi.neden kabul edilmiceksütaşa ama kabul olmayacak galiba
hayırlı olsun :)ramazan yarışmasına katıldım kızlar
yok zaten 2. için yolladım.oylama başladı orda bildirim gelmiş.ikinci yarışmaya eklerler seni.yetişmedimi.neden kabul edilmicek
duur dur erken heyecanlandım olmayacak belki .hayırlı olsun :)
ikinci sofra değilmiymişyok zaten 2. için yolladım.
sofra değilmişben biraz farklı bri konsept yaptımda
YA SOFraymış ben sofra yapmadımikinci sofra değilmiymiş
yazışıyoruz işte bakalım inş olur bakalım bakalımmmnaptın peki
cümlede üç kere bakalım geçtiyazışıyoruz işte bakalım inş olur bakalım bakalımmm
yaaa evet ya hiç dikkat etmemişimmmcümlede üç kere bakalım geçti
Kuzucuk iyiyim oyy gezmek zor tabi akşam iftardan sonra dinlenirsin olmazsa hafif bir ağrı kesici al miiss hiç bir şeyin kalmazoy beybeyimm uyuyorm
sabah 4 de geldik
ve biraz uyuyup işe geldik
bitsin diye saatleri gözlüyorum
akşam da zalım istanbul var iple çekiyordum bakalım dayanabilecek miyim
çok uykum var çok
sen nasılsın bakalım
bir kova kahve içip ayılasım var aslında ama bilemedim hangisi uyuyayım mı filmi mi izleyim ?Kuzucuk iyiyim oyy gezmek zor tabi akşam iftardan sonra dinlenirsin olmazsa hafif bir ağrı kesici al miiss hiç bir şeyin kalmaz
oyyy dışarı gitseniz yine ağır mı olur her gün hergün?bir kova kahve içip ayılasım var aslında ama bilemedim hangisi uyuyayım mı filmi mi izleyim ?
ağrı kesiciye gerek yok kafayı koysam giderim..
ay yemek de yok ://
ne yapsam bilemedim şimdi.. hali hazırda bir şey de yok
canım alışmaya çalışıyorum resmeenn sürünerek geldim bugün işe. ev rahattı yaa bi de ben razanda evde daha rahat oluyorum bazısı evde zaman geçmiyor diyo ama bence daha rahat geçiyor.amesia sende izindeymişsin epeydir yoktun ortalıkta neler yapıyorsun
oruç olunca iş yoruyor haklısın alışırsın bugün biraz zor gelir alışıncada zaten bayram tatili gelircanım alışmaya çalışıyorum resmeenn sürünerek geldim bugün işe. ev rahattı yaa bi de ben razanda evde daha rahat oluyorum bazısı evde zaman geçmiyor diyo ama bence daha rahat geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?