zaten şu anda haftaya tekrar tatil başlıycak memlekete gidicem diyerek motive oluyorumoruç olunca iş yoruyor haklısın alışırsın bugün biraz zor gelir alışıncada zaten bayram tatili gelir
aynen yaa evimizde yiyelim bugün de bir :))oyyy dışarı gitseniz yine ağır mı olur her gün hergün?
canım kahvaltı yapın en güzeliaynen yaa evimizde yiyelim bugün de bir :))
ah amesia bana kalsa bir tabak çorba bir kase hoşaf tmm da bu adam doymuyor :))canım kahvaltı yapın en güzeli
yaa hoşaf dedinde bikaç gündür canım hoşaf istiyoah amesia bana kalsa bir tabak çorba bir kase hoşaf tmm da bu adam doymuyor :))
ay bende var yollayım istersen bi poşet, harikaa oluyor :)yaa hoşaf dedinde bikaç gündür canım hoşaf istiyo
kızılcık mevsimi midir acaba
O VAKİT salata yap hemen etli pirinç pilavi yap zamanın varsada çorba yap hemenaynen yaa evimizde yiyelim bugün de bir :))
memlekete mi gideceksin ne güzel valla biz burdayızzaten şu anda haftaya tekrar tatil başlıycak memlekete gidicem diyerek motive oluyorum
AYY ÇOK SAĞOL CANIM BENİM DÜŞÜNMEN YETER BU ARADA BAKTIMDA MEVSİMİ DEĞİLMİŞay bende var yollayım istersen bi poşet, harikaa oluyor :)
EVET CANIM GİDECEZ İNŞALLAH EYLÜLDE Bİ GELDİK DAHA GİTMEDİM ÖZLEDİM MEMLEKETİMİmemlekete mi gideceksin ne güzel valla biz burdayız
allah kavuştursun canım,EVET CANIM GİDECEZ İNŞALLAH EYLÜLDE Bİ GELDİK DAHA GİTMEDİM ÖZLEDİM MEMLEKETİMİ
KIZ HİÇ SORMA AMA GEÇEN YIL RAHAT GEÇTİ DEMİ ESKİSİ GİBİ DEĞİLDİallah kavuştursun canım,
iyi olur iyi düşünmüşşünüz
buralarda malum ısınıyor hiç tadı tuzu kalmıyor yine
KIZ HİÇ SORMA AMA GEÇEN YIL RAHAT GEÇTİ DEMİ ESKİSİ GİBİ DEĞİLDİ
AYY İLK GELDİĞİM ZAMANLARDA NEYDE YAA ALLAHIM DEDİM BU NASIL SICAKbende küresel ısınma sadece Antepte yaşanıyor
evet ama yine temmuz ayı sonu ağustos başı yaptı yapacağını
seni yerim canım arkadaşımO VAKİT salata yap hemen etli pirinç pilavi yap zamanın varsada çorba yap hemen
ciddiyim ben paylaşmak güzeldir..AYY ÇOK SAĞOL CANIM BENİM DÜŞÜNMEN YETER BU ARADA BAKTIMDA MEVSİMİ DEĞİLMİŞ
afiyet olsun minnoşşseni yerim canım arkadaşımpilav yok ama et sote ve çorba var
ya ben gitmedim de benim de kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım gitmişti harika bir yer gerçekten resimleri gördüm.. ama Ankara£nın dışında diye biliyorum ben orayıafiyet olsun minnoşş
şimdi kardeşimle konuştum sizin orda tepetaklak ev varmış gördüm beni oraya götür dedim çok eğlenceli bir yermiş.
sen gittin hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?